Korábbi kérdés ihlette, kisbabás anyukák + sminkelés?
Sokan írták, hogy szülés után sem szabad az embernek elhagynia magát, amivel egyet is értek. Más kérdés, hogy kinek hogy sikerül. :)
Szóval azt szeretném megkérdezni a sminkelőktől, hogy a baba (vagy picit nagyobb gyerek) mellett ti hogy viseltek sminket?! Ha mi elindulunk bárhová, biztos, hogy nem marad meg a babakocsiban, és ha felveszem, egyből beletenyerel az arcomba, szemembe, és máris csupa alapozó, szemfestékes a kis keze. Ezt egyszer "játszottuk" el, azóta inkább nem festem magam. Pedig nem vagyok már fiatal és üde, jól esne a lelkemnek is egy kis tuning, de nincs ahhoz idegzetem, vagy akár lehetőségem, hogy a festéket mossam a gyerekről az utcán, vagy az arcomat javítgassam menet közben.
Félreértés ne essék, nem is szeretnék 1 kiló vakolatot, de egy kis szemöldökfestést is fél pillanat alatt el tud mázolni a kicsike. :)
En nagyon szeretek sminkelni, ha megyunk vhova akk ugy ahogy regen szemfesteket is rakok , viszem magammal es kitudom javitani ha kell.
Amugy itthon kihuzom a szemem meg van muszempillám (S-es, nem hosszu de "öltöztet":))
Olyan alapozóm van, ami konkrétan addig tart maszatolódás nélkül, amíg le nem mosom olajos lemosóval: Estée Lauder Double Wear. Babám 5 hónapos, rengeteget ölbe veszem, puszilgatom, soha nem hagy a ruháján sem nyomot. Drága (12.000) de ez tényleg minőségi.
Hova sminkelek: bolt, kutyaséta nem. Minden máshova igen! És még rúzsozok is (MAC-et használok, az sem maszatol), piros, bordó, pink, hangulatfüggő + mit viselek, attól is függ.
33 vagyok, szóval szintén nem mai csibe ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!