Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért baj az ha valakit...

Miért baj az ha valakit eltart a párja, azaz háztartásbeli?

Figyelt kérdés
Sok hozzàszóló mintha lenézné az ilyen kapcsolatokat.Vagy csak szimpla irigység?
2018. jan. 25. 13:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
29%

Ezek csak a tènyek, nincs benne lenèzès! De ha már ennyire megsèrt egy szimpla tènyközlès is, az elgondolkodtató!

Talán nem èrzed magad jól eltartottkènt? Èn pl leszrom mit gondolnak róla mások! Te mièrt nem tudod leszrni?

2018. jan. 25. 14:07
 12/71 anonim ***** válasza:
40%
11, rátapintottál. Aki irigységgel dobálózik az saját maga is tudja, hogy vmi nem kerek, és ezzel a gyerekes dologgal leplezi.
2018. jan. 25. 14:10
 13/71 anonim ***** válasza:
30%

Főleg mikor az ilyen nők arra verik, hogy náluk bezzeg van főtt étel, meg tisztaság, mert máshol biztos csak mirelit pizza van meg mocsok :D

Manapság a házimunka nem olyan mint régen;

mosógép, szárítógép

mosogatógép

robotporszívó

minden gépesítve van

az a főzőedény, amibe belepakolsz, beállítod és megfő benne az étel (nevét nem tudom)

ha van pénz: takarítónő

2018. jan. 25. 14:11
 14/71 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az eltartott.Csak kívàncsi vagyok,de nagyon jó szempontokat írtok.
2018. jan. 25. 14:15
 15/71 anonim ***** válasza:
38%

Igazából engem elkeserít, hogy annyi évszázadon át harcoltunk, hogy a nők tanulhassanak, jó munkahelyre jussanak, vezetők lehessenek...és amikor elértük, visszafordulunk a tűzhely felé.

Érdemes megnézni Julia Roberts egyik legjobb filmjét, a Mona Lisa mosolyát, pont erről szól! Egyik legjellemzőbb (és egyben elkeserítő) mondat benne:

"Azt hittem, mi itt a világ vezetőit képezzük...nem a feleségeiket!"

2018. jan. 25. 14:18
 16/71 anonim ***** válasza:
38%
15. vagyok, félreértés ne essék, van 2 gyermekem, a kicsinek épp a babasálját horgolom gyeden, DE: van karrierem, amit repítek tovább gyed után. A gyerekeim boldogok, tiszta lakásbn, főtt étellel élt nagyobbikom is, csak épp egy példát mutató édesanya akarok lenni a lanyomnak is: tanuljon, legyen belőle sikeres nő! Vezessen, alkosson! Pont, ahogy az anyukája. Hétvégén meg süssön tortát és jatsszon társast pizsiben a családjával. Ahogy az anyukája. Én is ezt tanultam az enyémtől.
2018. jan. 25. 14:22
 17/71 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig igenis van lenézés.Pékdàul az első hsz is az.Illetve valamelyikőtök írja,hogy nem egyenlő a két fél ; zsebpénzt kap a nő,; és hasonló kifejezések.

És ha a nő "munkàja" a sikeres férfi tàmogatàsa,részvétel az üzleti döntésekben stb.Vagy az màr munka?

2018. jan. 25. 14:26
 18/71 anonim ***** válasza:
45%

Ne mondd már, hogy a "sikeres férfi támogatása" egy MUNKA. Bocs de ezen mindig röhögnöm kell...ez egy bullshit, amit az otthonülő nőcik talaltak ki. Miért, a sikeres férfi nem lenne sikeres ha a feleség dolgozna?? És a dolgozó nők nem támogatják a férjüket?

Na csináljon már vicc tárgyát magából az eltartott nő, hogy az ő "munkája" a férje támogatása, mert ezzel konkrétan kinevetteti magát...ez egy baromság, most komolyan van aki ezt munkának könyveli el? Hogy ő a "hátország"? (mert így is hallottam már ezt a bullshitet)

2018. jan. 25. 14:32
 19/71 A kérdező kommentje:
Tovàbbmegyek 😀.Ismerek olyan pàrt,ahol mindkét részről bevallottan,a FFI nem tartana ott ahol,a nő bullshit tàmogatàsa nélkül.
2018. jan. 25. 14:38
 20/71 A kérdező kommentje:

Utolsó kérdés:

Bizonyos nőknek miért van szükségük körmük szakadtàig bizonygatni,hogy ugyanazt képesek elvégezni,mint a férfiak?A férfiak miért nem teszik ezt?

2018. jan. 25. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!