Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti elhanyagoltátok...

Anyukák! Ti elhanyagoltátok magatokat gyerek után?

Figyelt kérdés

Egy gyerekem van. Már a terhesség alatt elhagyott az "apa", nagyon összetörtem lelkileg, élni sem volt kedvem, nemhogy foglalkozni magammal.

Nagyon megbántam azt a viselkedésemet, mert most itt vagyok másfél évvel később, és mintha egy teljesen már ember lennék.

Csúnya vagyok és kövér. Az alakomat már elkezdtem rendbe tenni, de a fejem... és a ruháim.. kb van mit felvennem, ha elmegyek valahova, de nagyon "le vagyok pusztulva". Sajnos egyelőre az anyaiak sem olyanok, hogy simán lecserélem a ruhatáram (ami nincs), tehát szépen lassan tervezem, de először a fogyás..

Ti? Hagytátok magatokat eddig fajulni? Ha igen, hol volt a pont, ahol eldöntöttétek, változás kell? Most jól érzitek magatokat?

2018. jan. 24. 18:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
25%
Rendben van. Mint a reklámokban kb ugy fest.
2018. jan. 24. 21:03
 12/28 anonim ***** válasza:
59%

A reklámokban bizony nagyon is szedve van a szemöldök és stylingolva a frizura.....

Olyan nincs hogy valaki nem foglalkozik magával, csak fésülködik, és olyan mint egy reklám-modell........vagy nem jó az önkép, vagy nem mindegy melyik reklamra gondol..

2018. jan. 24. 21:08
 13/28 anonim ***** válasza:
70%
Azaz bocsánat, egy üde 16 éves lehet, hogy "rásegítés" nélkül is csodaszép de egy közepkor felé battyogó anyuka igenis kell, hogy bevessen bizonyos praktikákat hogy minden egyben legyen.
2018. jan. 24. 21:11
 14/28 anonim ***** válasza:
Most nem azt mondom h igénytelen vagyok v valami de mióta megvan a gyerek lentebb adtam...tudom nem kéne. Nincs ami inspiráljon, még nem mentem vissza dolgozni, itthon nem nézi senki h hajat kéne már mosni, v a körmömet le kéne vágni pl. Ha megyünk valahova akkor kinyalom magam de itthon azérr annyira nem. Sztem akkor "térek vissza" ha már emberek közé kerültem újra, addig marad ez. A súlyommal nincs gond, a férjemmel is elvagyunk minden téren de ezek az apróságok ( amik annyira azért nem aprók) ...
2018. jan. 24. 22:35
 15/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, én is egyedülálló szülő lettem, a kicsi hat hónapos korában, én is úgy voltam vele, mint te , hogy mégis kinek nézzek ki jól? Kinek kell hogy tetszek? A többi válaszoló ezt azért nem érti meg , minket senki nem néz. Senkinek nem kell kiöltöznünk és ez azért szomorú.

Itt akkor ugye hozzájönnek az anyagiak is, amit magamra, hajfestésre költenek abból inkább a gyereknek veszek új ruhát.

A smink cuccaim már úgy voltam hogy én is kidobáltam, hiszen egy évig nem használtam addigra már elromlottak, nem jó sokáig tárolni, újat meg persze nem vettem , mert itt megint az van, hogy abból inkább a gyereknek veszek valamit.

Én rengeteget fogytam, már kórosan sovány vagyok, úgyhogy az én szép régi ruháim azok mind nagyok rám ruhákat nem igazán veszek mert megin azt hogy miből Én rengeteget fogytam, már kórosan sovány vagyok, úgyhogy az én szép régi ruháim azok mind nagyok rám ruhákat nem igazán veszek mert megin azt hogy miből. Úgyhogy igen, nehéz ez.

2018. jan. 24. 23:19
 16/28 anonim ***** válasza:
63%
Nem hanyagoltam el. Van bennem egy egészséges hiúság, és nem érzem jól magam pl. lenőtt, kócos hajjal, Brezsnyev szemöldökkel, fénylő arcbőrrel. Máskülönben meg nagyon hülyén néz ki, amikor a baba/kisgyerek csinosan fel van öltöztetve, az anyuka meg slattyog vele, mint egy trampli.
2018. jan. 24. 23:33
 17/28 anonim ***** válasza:
47%

Smink es hajfestés és körömlakk nélkül is lehet szépnek és igényesnek kinézni. Nem a maskaránál kezdődik a szépség. Jo torzult lehet a lepontozok látása. Nem a műnő a nő, azok a konzumok. Biztos festik a gyereket is.

Az elhanyagoltság az, ha vki ápolatlan, kinyult bolyhos cuccokban jár, nem mos fogat, hajat, stb

2018. jan. 25. 07:16
 18/28 anonim ***** válasza:
82%

17, a smink arra van (ha ésszel használod), hogy hibát tüntessen el és szépet javítson fel. Pl. kiemelheted a szép szemeidet egy spirállal, és eltüntetheted a karikáidat egy jó korrektorral. Egy csinos füstös szemsinkkel szép tekinteted lesz és nem látszik hogy éjjel 86-szor keltél. Nem kell pacsmagolni magad, ha értesz hozzá, mit hova és milyen mennyiségben.

Nagyon jól esett, a minap vásároltam a boltban, és az eladó mosolyogva megjegyezte: olyan jó olyan kisbabás anyukát látni aki ad magára. Megköszöntem de kicsit zavarba is jöttem, olyan hangosan mondta hogy mindenki odafordult. Erre hozzátette, hogy naponta rengeteg babakocsis anyuka van de elhagyták magukat és tetszik neki ha olyannal találkozik aki igényesen ki van festve, mert az anyák elfelejtenek nők lenni.

Másik eset (ez még Karácsony előttről), védőnőre vártunk, kijött a gyerekorvos (idős úr), sugárzóan rámmosolygott és azt mondta, az egyik legnagyobb öröm neki szép anyukat látni :) Nagyon aranyos volt.

Szóval igenis fontos, hogy az arcod ki van emelve. Észreveszik és ez magabiztosságot ad.

2018. jan. 25. 07:35
 19/28 anonim ***** válasza:
61%

Egyébként sok esetben az önkép rossz. Ismerek nem egy, nem kettő olyan nőt aki elítéli a sminkelést és hajfestést mert mű meg blabla, és hogy ők természetesen sokkal szebbek és másoknak is azt kéne mutatni hogy milyan a természetes szépségük.

Na most itt ketté lehet bontani ezt: egyrészről jó, hogy magabiztosak, hogy jóban vannak a natúr vonásaikkal, elfogadták magukat. Másrészről viszont becsapják magukat mert a környezetük abszolút leharcoltnak és elhanyagoltnak látja őket, valóban olyanok mint akit az éj közepén felriasztottak.

Félreértés ne essék: szépek, DE karikás szem, fakó bőr, pici pigmentfoltok, semmilyen hajszín, arcbőrbe olvadó ajakszín, vekony hajszálerek a szemhéjon, fényesedő orr, stb.

Mindig azon jár az eszem ha beszélek valamelyikkel, hogy milyen gyönyörű és vonzó lehetne ha kiemelné ami szép és elfedné ami ronda rajta....10 évet fiatalodnának legalabb. Csak a nagyon naturista nő nem látja, hogy oké, az arcberendezése esetleg szerencsés, de megis úgy nez ki mint aki reggel kikelt az ágyból és csak fésülködött picit. A környezetemeg azt hiszi folyton beteg, meg túlhajszolt. Mert úgy néznek ki....holott tehetnének ellene.

2018. jan. 25. 07:56
 20/28 anonim ***** válasza:
64%

18-ast akik nullára pontozták: megtörtént esetekről van szó, irigykedés helyett tegyetek azért, hogy ne tűnjetek lepukkantnak! Hisz latjátok (még ha dühből piros kezecskét nyomtatok is), hogy mennyit számít a környezetednek és ezáltal magadnak is, hogyha adsz magadra.

Piroskéznyomkodás helyett tegyetek fel egy szép, finom sminket. Sokkal jobb èrzés lesz, mint a lepontozás által érzett egymasodpercnyi elégtétel ;)

2018. jan. 25. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!