Egy vagy több gyerek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 18. 17:15
3/13 anonim válasza:
Ammenyit normálisan fel tudsz nevelni anyagilag és érzelmileg is. Ha ez nulla akkor nulla, ha öt akkor nullától ötig amennyit szeretnél.
4/13 anonim válasza:
Két gyerek jobban szocializálódik, három nevelése mellett az anya már nem nagyon tud dolgozni. 4-5 gyerek felett meg már nem is lehet mindegyikkel megfelelően foglalkozni.
5/13 anonim válasza:
Egy,nálunk ez fér bele érzelmileg és anyagilag is úgy,hogy mindenből a maximálisat kaphassa. Meg a terhesség is elég egyszer,nekem.
6/13 anonim válasza:
Egy,és nem szülök többet mert nem akarok. Épp a minap próbált valaki rábeszélni,arra hogy milyen szép is a három gyerekes család. Visszafogtam magam és nem csaptam pofán. Az első is koraszülött volt,még egyszer nem akarom azt végig csinálni amit vele átéltünk.
9/13 anonim válasza:
Egy. Későn jött, kis korkülönbséget nem tudtunk/akartunk bevállalni.
10/13 anonim válasza:
Egy,bőven elég nekem, vele is elég kilogisztikázni a munkát, családot, férjét, én időt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!