Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valaki akinek 24. hétre...

Dolli22 kérdése:

Van valaki akinek 24. hétre született babája, és sokat voltak kórházban? Már negyedik hónapja vagyunk benne a kis tüdeje miatt. Volt, vagy van valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
2018. jan. 23. 07:55
 1/4 anonim ***** válasza:

En nem, de mivel hármasikrekkel vagyok terhes, ezért felkészültem erre a lehetőségre is, -beszélgettem anyukákkal, akik ezt az utat járták vegig. Volt, aki ugyanígy tudó probléma miatt 6:hónapot volt bent. Most egy éves a kislány és a súlyán kívül, nem venni eszre, hogy milyen küzdelem van szegény mögött. Bent fekszem a kórházban, egy lánynak egy hete született szinten 24 hétre a babája. Azt mondták neki, hogyha túléli, akkor is készüljön rá, hogy 4-6 hónapot bent kell lenni vele.

Kitartást kívánok és minden jót!

2018. jan. 23. 08:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam 27 hétre született 950 grammal. 3 és fél hónapot voltunk kórházban, többször volt tüdőgyulladása, vérátömlesztés, szemműtét. Gépi lélegeztetésben 23 napot, C-Pap légzéstámogatásban pedig még plusz 5 hetet részesült. BPD-vel és ROPII-vel jöttünk haza anno. Mára kisiskolás, egészséges, van egy cilinderes szemüvege, de nem erős a dioptria. Tény, hogy nem volt egyszerű az út idáig, de veletek is minden rendben lesz biztosan. Majd jön a koraszülött-utógondozás, fejlődés-neurológia, folyamatos monitorozás alatt lesz a kicsi, mindenben segítenek. Mit mondtak, mire számíthatsz? Ha már ennyi ideje bent vagytok, nem tudni mikor várható, hogy hazaadják? Nagyon megterhelő mindenkinek ez az időszak, de a PIC-en a legjobb ellátást kapjátok, amíg szükséges a kicsinek az intenzív kórházi ellátás, addig nyilván ez a legjobb megoldás, bár megértem, hogy pokoli nehéz.
2018. jan. 23. 09:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondták kb 2 hónap,de.volt már olyan baba akit orrszondával engedtek haza.Ha nem rendeződik neki addig ,akkor mi is valószínüleg így leszünk.Ez szülőktől függ ki,hogy meri bevállalni.
2018. jan. 24. 05:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod .
2018. jan. 24. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!