Kutya baba mellett?
Sziasztok!Van egy 5 éves csivavánk.A babám 7 hós, még nem mászik de hamarosan fog.Eddig mindig letettem egy matracot a földre azon játszott a gyerkőc.Na de hamarosan elindul nem tudom majd egy pléden tartani.Be fogja járni a lakást, ahogy a kutya is.
Oké, hogy a porszívózás alap.Akinél van kutyus, hogy oldja ezt meg?Konkrétan a kutyaszőrre gondolok.
Imádják egymást amúgy nem a kutyától tartok hanem a szőrtől.
Kérem a kutyaelleneseket nyugodtan görgessenek tovább hisz a kutya marad, a gyerek marad☺
Nekem ilyen porszívóm van ,nagyon szeretem, tényleg könnyű és bekapcsolom végigmegyek 5 perc az egész, könnyebb mintha felsöpörnék.
Persze ezt tudom, inkább arra lennék kíváncsi, hogy a takarítás mikor és, hogy zajlik.Vagy, hogy mennyire van elszeparálva a kutya és a gyerek.Nem szeretném őket elkülöníteni.
Ami vicc az egészben, hogy mikor a lányom született is volt kutyánk, és nem emlékszem hogy zajlott le ez a folyamat.Baja nem lett mert már 11 éves.
Egy csivavából nem sok szőr hull.
Legalábbis a mieinkhez képest, mi két 25 kg körüli kutyával élünk egy lakásban :)))
Hamarabb volt kutyánk, mint gyerek, a lányom a kutyába kapaszkodva tanult járni :)
Soha nem szeparáltam őket, igazából nem vagyok tisztaságmániás, a kutyaszőr a legkevesebb dolog, volt olyan, mikor a gyerek fenekéből kiskorában a saját hosszú hajszálam húztam ki....fogalmam sincs, miként nyelhette le.
Semmi baja nem lesz akkor sem, ha lenyel pár szál szőrt, 3 havonta féreghajtózzátok a kutyát és nyugodjatok meg :)
Robotporszívó esetleg?
Kéz alól már barátságos áron lehet venni. Sok időt megspórolsz.
Nekunk egy kutyank van, kisebb termetu, rovid szoru, de van egy hosszu szoru macskank is.
Amikor meg masztak a gyerekek, akkor naponta egyszer porszivoztam es minden masnap felmostam. De csak a folszinten (eloter, nappali, konyha, 1 szoba, furdo), mert az emeleten nem vagyunk nappal, csak este megyunk fel, illetve ott zarva vannak az ajtok, az allatok nem jarnak fel.
Nyilvan igy js talalkoztak a gyerekek szorrel, de bajuk nem lett. Ha az allat egeszseges, oltva, feregtelenitve van es tiszta, akkor nem hiszem, hogy gondot okozhat.
Amiota nem masznak a gyerekek, azota ket naponta porazivozok es mosok fel, gyerek elott is ez volt a rendszer, amiota allataink vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!