Szerintek mennyire lenne jó ötlet Melody nevet adni a kislányomnak?
Ugye tudod, hogy itthon így anyakönyveznék ezeket a neveket: Melodi, Dzsén, Dafné, Alissza. Ugyanis kiejtés szerint írják a külföldi neveket, és így borzalmasak.
Az Orsolya nagyon szép, babák közt nem népszerű, mire oviba kerül, nem lesz minden második lánynak ez a neve.
Nekem a Melody név egyáltalán nem tetszik, így számomra nem jó ötlet, de ez meg ugye ízlés kérdése.
Ja. És mi a vezetéknév? Mert egy Szabó Melody vagy egy Szabó Daphne baromi jól fog hangzani. Meg az is vicces lesz amikor a tanító néni meg a kormanyablakban a néni meg úgy általában senki nem fogja tudni kiejteni...
Orsolya amúgy nem olyan gyakori nev (bár nekem sem tetszik). Attól nem lesz különleges hogy Daphne lesz max nevetséges. Ja és így nem fogjak anyakonyvezni sem, legfeljebb Dafni lesz. Úgy meg szebb.
Ha külföldön éltek vagy apuka külföldi akkor a fentebb írtakat vedd targytalannak.
Én is jobban kedvelem a mai felfogást névadás terén. De sajnos itt tényleg úgy lehet adni ahogy az első írta.
Viszont akad bőven olyan név ami külföldi de itt is úgy írják.
Amúgy miért pont Melody?
"szép egyedit akarok például Melody, Jane, Daphne, Alissa, Zira" - khmm... Sznobnak tetszik lenni?
Az Orsolya szép.
Hallgass a normális feledre.
ha kisebbség vagytok, akkor hajrá
ha nem, akkor csak kicseszel a gyerekkel
Jane :D Daphne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!