Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki olvasta a mai Blikket?

Valaki olvasta a mai Blikket?

Figyelt kérdés
Volt benne egy 19 éves csaj meg egy 20on nem tom menyi éves srác és megszült a csaj de ugyhogy a pasijának nem mondta meg hogy terhes!!A garázsban volt a csaj mikor kiment a srác és vérfoltokat látott és kérdezte a csajtol hogy mik azok és mondta a csaj hogy elvetélt és utánna meg úgy írta az újság hogy fojtogatták a csecsemőt és agyonütötték kalapáccsal!!! ja és mindeggyik egymás ellen beszél mert a csaj azt mondja hogy a srác csinálja a srác meg hogy a csaj csinálja!! Én mindeggyikkel ugyanazt csinálnám mint ők azzal az ártatlan kis lélekkel csak 40 kilós kalapáccsal hogy biztos ott maradjanak!! Az ilyen nem érdemli meg az életet sem,inkább élne a pici baba mint az a két elmebeteg idióta!! Ti mit gondoltok erről??
2010. jún. 4. 23:08
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy a garázsban volt egy heverő és annak az ágyneműtartójába rejtették el szegény csöpséget!!
2010. jún. 4. 23:10
 2/16 anonim ***** válasza:
38%
És ez kit érdekel? Te vagy az öreg mari néni aki kiáll pletykálni? Szörnyű eset azt kész, miért kell ezt kibeszélni?
2010. jún. 4. 23:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
A Blikk egy szennylap. De ha ez igaz, akkor addig ütném őket, amíg mozognak.
2010. jún. 4. 23:13
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
ne olvass blikket
2010. jún. 4. 23:15
 5/16 anonim ***** válasza:
92%

A férjem tudna erről mesélni... Már elég sok hasonló esetet látott, elég szörnyű és gyomorforgató, mert nekünk is van már 2 gyönyörű fiunk.

És még mennyi hasonló eset van, ami sosem derül ki!

2010. jún. 4. 23:17
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Én is olvastam a neten erről. Igaz a hír. :( Hogy mit gondolok? nem írom le, mert kimoderálják, mert nem tűri a "nyomdafestéket" amit gondolok. Ma fürdésnél a lányom haját zuhanyoztam. Másfél éves, és közben ordított (mint mindig hajmosáskor). A víz a szájába ment, és kb. egy percig csak kapkodott levegő után, végül orrán-száján felköhögte a vizet. Ez fél 8-kor volt, de még most is görcsbe áll a gyomrom, tízpercenként ránézek, pedig ilyenkor már én is aludni szoktam. Na ezek után elképzelheted, mit gondolok erről a két elmebetegről. :(
2010. jún. 4. 23:22
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

Szörnyű!!

Lenne ötletem mit tennék az ilyennel!!!

Én is olvastam,már régebben történt és most tárgyalják!!

Remélem soha nem szabadulnak,de sajnos vszínű nem így lesz...!!!!!

2010. jún. 4. 23:49
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is olvastam,illetve csak pár mondatot,mert nem birtam végigolvasni,totál kiakadtam
2010. jún. 5. 06:44
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Látom szépen le lett pontozva mindenki. De MI A F@SZNAK kell lepontozni??? Mi nem tetszik??? A Blikk meg egy horror-lap, ömlik belőle a vér, ott mindenki halott, vagy meggyilkolták, ocsmány! Nem is értem, hogyan érdekelhet ez a szenny bárkit is! Bocsi, nem szoktam ilyen alpári lenni, de ettől nekem is felment a pumpa... Az az ártatlan csöppség pedig... A szívem szakad meg érte... Remélem jól elb***ssza mindkettejüket a metró... Nem érdemlik meg az életet. Nah, gyertek pontozni, nem érdekel...
2010. jún. 5. 09:21
 10/16 anonim ***** válasza:
52%
én sem értem hogy mire ez a lepontozás. Ha valaki elmondja a véleményét és az neked nem szimpatikus nyomod rá hogy a válasz haszontalan.. logikus.
2010. jún. 5. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!