Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Megtervezett baba neme, bejött?

Megtervezett baba neme, bejött?

Figyelt kérdés

A neten már mindennek utánna olvastam, hogy készülnek a kislányok és társai. Van már egy kisfiam, mivel 2 gyermeket szeretnénk nagyon boldog lennék ha a második kislány lenne.

Ez a hónap már baba projektes, kiváncsi vagyok aki befolyásolni akarta a kisbabája nemét, hogy járt sikerrel?

Gondolok én arra pl kislány esetében, hogy peteérés előtt 2-3 nappal voltak együtt, sok szex előtte, a férfinak forró fürdő előtte, “lány” étrend kialakítása, pozitúrák stb.

Volt aki próbálta és bejött? (Vagy épp nem?)

Válaszotokat köszönöm.

2018. jan. 12. 22:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ha valaki erre járna... be vetettünk mindent amit a net ír “praktikának” és ma megerősítették, hogy kislányom lesz. Szóval veszíteni való nincs. Hajrá! :)

20hkm

2018. máj. 23. 20:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :-)
2018. máj. 23. 21:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Gratula :)

Hogyan csináltátok végül, hány nappal ovu előtt volt az utolsó együttlét?

Azóta mi is várjuk a kistesót már, de még csak 7 hetes vagyok.

3-as

2018. máj. 23. 21:50
 14/16 Norman Bates ***** válasza:
Gratulalok, nekem azota mar megerkezett a kisasszony.
2018. máj. 24. 15:57
 15/16 A kérdező kommentje:

3 nappal ovu előtt voltunk együtt utoljára és bejött. :)

Azóta 32 hetes kismama vagyok, hú de várom már a végét :D

2018. aug. 17. 19:56
 16/16 anonim ***** válasza:
13-as vagyok, azóta én 18 hetes vagyok, és már tudjuk, hogy nekünk kisfiú jön a lánykánk után :) 2 nappal ovu előtt volt az utolsó együttlét.
2018. aug. 17. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!