Megtervezett baba neme, bejött?
A neten már mindennek utánna olvastam, hogy készülnek a kislányok és társai. Van már egy kisfiam, mivel 2 gyermeket szeretnénk nagyon boldog lennék ha a második kislány lenne.
Ez a hónap már baba projektes, kiváncsi vagyok aki befolyásolni akarta a kisbabája nemét, hogy járt sikerrel?
Gondolok én arra pl kislány esetében, hogy peteérés előtt 2-3 nappal voltak együtt, sok szex előtte, a férfinak forró fürdő előtte, “lány” étrend kialakítása, pozitúrák stb.
Volt aki próbálta és bejött? (Vagy épp nem?)
Válaszotokat köszönöm.
De, vannak, Czeizel elmélete elvileg 70 százalékos, guglizz rá.
Én nem próbálkoztam ezekkel, viszont mivel egyéb okból nőgyógyászati kontrollra kellett mennem abban a hónapban, mikor megfogant a lányom, utólag pontosan tudtam, mikor volt peteérésem, mert mondta a doki, hogy épp akkor. És hát úgy alakult, hogy 4 nappal peteérés előtt tudtunk utoljára együtt lenni, még mondtam is, hogy na akkor biztos nem most hoztuk össze a gyereket. És de, és lány lett, tehát Czeizel elmélete bejött, miszerint a lány spermiumok lassúbbak, de tovább élnek, ezért ők tudnak várni napokat a petesejtre. A fiúk zöme gyorsabban odaér, de jellemzően max 2 nap alatt elpusztulnak. Ez az oka annak, hogy peteérés napján +/- egy nap pedig elvileg fiúk fogannak, ha pedig korábban van együtt a pár, akkor lányok.
Nálunk ez bejött, bár nem direkt csináltuk.
Akkor csak a peteérésre lehet alapozni.
Remélem nálam is bejön. :)
Annyi nálam is biztos hogy kisfiam peteérés napján fogant. :)
Fiut szerettunk volna, ovu teszteltunk, jokor voltunk egyutt es megis kislanyt varok. Lehet probalkozni, de nincs ra garancia, nekunk sem jott be :/
(29 hkm)
Hát... gondolom veszíteni való nincs, de nagyon remelem, hogy bejön.
Gratulálok a kisbabákhoz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!