Anyósom elveheti a gyerekünket?
Figyelt kérdés
Felnőtt korú vagyok barátnőm 14 éves és születni fog egy kisbabánk apasági nyilatkozatott majd a napokban teszek anyósom akar lenni a kisbabánk gyámja és vlmilyen papìrt akar velem aláìratni de van egy olyan érzésem hogy őt csak a pénz érdekli. És ha anyósom lesz a kisbabánk gyámja akkor engem milyen jogok illetnek meg?
Elveheti a kisbabánkat?
2018. jan. 10. 14:07
21/48 anonim válasza:
12-es, mit gondolsz, a kérdező mennyi idős? Én valószínűsítem, hogy kb. 18-19 lehet, és se munkája, se jövedelme nincs. Akkor miről süketelsz?
22/48 anonim válasza:
Nem akarnám védeni a kérdezőt, mert baromi hülyeséget csináltAK.
DE!
Én nem bíznék egy babát egy olyan nőre sem, aki az adott 14 évesen teherbe esett lányt "nevelte". Normális nevelés esetén ez meg sem történhetett volna.
23/48 anonim válasza:
21, te kávézaccból jósolod, hogy se munka, se pénz, vagy alapból vagy ennyire rosszindulatú (és ostoba)?
24/48 anonim válasza:
22, mert egy olyan "férfira" bíznád, aki felcsinált egy gyereket?
25/48 anonim válasza:
23, 1000%, hogy a kérdező egy ostoba kereset nélküli proli, vagy egy 18 éves takony, ne védjed már, aki felcsinál egy 14 éves kislányt, az nem felnőtt, nincs semmi felelősségérzete. Minek szépíted? Biztos ügyvéd a kérdező, és megfelelő egzisztenciával rendelkezik, rengeteg pénzzel, nagy házzal, de véletlen felcsinált egy 14 éves gyereket... HÁHÁHÁ :D
26/48 anonim válasza:
25-ös. Az ismerettségi körömben van olyan édesanya, akinek már elmúlt 20 éves a lánya, de 14 évesen szült egy 40 körüli pasastól, aki drága ajándékokkal csábította magához a lányt. Miután a lány terhes lett, nem találkoztak többet, de évente küld neki pénzt. Nem mondom, hogy ez helyes dolog, mert nem az, de van ilyen, attól függetlenül, hogy te egy burokban élsz és még nem hallottál ilyenről.
27/48 anonim válasza:
Jézusom, de undorító, Egy dolog hogy mi a törvény, de hogy egy felnőtt férfi felcsináljon egy általános iskolás gyereket.. Remélem a nagymama lesz a gyám, ha már az anyuka ilyen kis hülye, az apja meg tök perverz...
28/48 anonim válasza:
Ha a lany meg nem volt 14, mikor lefekudtél vele, akkor ez jogilag megrontás.Szamolj a jogi következmenyekkel is.
29/48 anonim válasza:
Nyugi gyerekek csak troll kerdes.
Tema amira azonnal ugranak es egy kerdezo aki b**szik reagalni a kommentekre...
30/48 anonim válasza:
Szerintem a 14 éves kislány nem éppen erre gondolt, amikor azt mondta neked, hogy szeretne papás-mamást játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!