A kismama hányadik hónapig ülhet repülőre?
Szerintem erre konkrét szabály nincs, vagyis a check innél nem kérik el a kiskönyvet és küldenek el ha x hét felett vagy.
Nyilván van az az állapot amikor nem javasolt, pl. ha nagyon vizesedik az ember akkor egy hosszabb út nagyon megterhelő lehet a szervezetre vagy mindenórásan sem feltétlenül ülnék fel egy gépre. Veszélyeztetett terhességnél sem javasolnám de saját felelősségre azt csinál az ember amit akar.
Én pl. jelenleg 21 hetes vagyok és bármikor felpattannék egy gépre Ausztráliába a férjem családját meglátogatni mert úgy érzem nem okozna gondot de ha mondjuk dagadt lenne a bokám a víztől lehet nem tenném.
Rosszul tudod, első.
Repülőgéptársaság függő, de általában a 28. héttől igazolás kell a nőgyógyásztól, hogy komplikációmentes a terhességed és utazhatsz, illetve 36. héttől egyáltalán nem engednek fel.
1., ezért veszélyes úgy tanácsot adni hogy nincs pontos ismereted. Nem bántásból, csak tény. Sajnos sokszor látok olyan "szerintem"-válaszokat, amik akár még veszélyesek is lehetnek mert valaki kényszert érez hogy válaszoljon de nincs meg a pontos háttérinformaciója hozzá.
Légitársaság honlapján van vagy amelyiknél nincs, fel kell hívni ahogy írták előttem is, nekem is ezt mondták anno.
Légitársaság függô, de valóban a 28. hét vízbálasztó. Én a 21-22. héten repültem, és így is vittem magammal orvosi “engedélyt”.
Egyébként az adott társaság honlapján szokott lenni letölthetô dokumentum, amit a nôgyógyász kitölt. Ha nincs ilyen, kérj egyet, amiben leírja, h problémamentes a terhesség, nincs akadálya a repülésnek. Ált. egy hétnél nem régebbi igazolás szükséges.
Kb. egy szinten van a %-unk úgyhogy tuti sok sületlenséget írkálsz te is, bagoly mondja... Elnézést is kértem mivel tévedtem de nem gondolnám hogy bárkit is veszélyeztettem volna mivel legrosszabb esetben elküldik igazolás hiányában. Mellesleg hosszú ideje ez az első válaszom amiről bebizonyosodott hogy nincs igazam és amúgy te sem írtál sokkal hasznosabbat ha már itt tartunk kedves kis megmondóember. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!