A nőgyógyászom már az 5. hétben ki akart írni, nem kismama barát a munkahelyem és stressz is ér elég sokszor. Viszont a környezetemben úgy vélekednek, hogy miért ne dolgozhatnék a végig. Míg mások támogatják, hogy otthon legyek
Nem tudom mit gondoljak. Szeretném, ha a picivel minden rendben lenne, de nem akarom, hogy "a lusta kismama" legyek.
2012 február elején szültem,kereskedelemben dogoztam így decemberben mentem el szabadságra utána meg táppénzre.Decemberi (karácsonyi) hajtást már kényelmetlen lett volna végigcsinálni:) 7 hónaposan.
2013. ápr. 4. 11:45
2/8 anonim válasza:
Én az 5. héttől kezdve otthon vagyok. Volt egy vetélésem már, nem kockáztattam. Te érzed, hogy mennyire bírnád fizikailag, lelkileg a munkahelyeden. Ilyenkor nem azzal kell foglalkozni, hogy mindenki más mit gondol, hanem, hogy te hogy gondolod. És attól még, hogy jársz dolgozni a munkahelyedre, még nem leszel lusta, mert amúgy is van mindig mit csinálni.
2013. ápr. 4. 11:47
3/8 anonim válasza:
34.hétig dolgoztam, utána egy hét szabadság, és utána mentem táppénzre. Hozzá kell tegyem, irodában dolgoztam, és nem éreztem tehernek. Csak a végén már fárasztó volt az utazás (naponta 1 óra). De ez csak a te döntésed legyen. Ha úgy érzed nem birod, akkor menj táppénzre, és ne foglalkozz azzal, mit gondolnak mások.
2013. ápr. 4. 11:47
4/8 anonim válasza:
Csak az utolsó 4 hétben mentem táppénzre. Irodában dolgoztam, nem is volt kifejezetten stresszes. Egyetértek az előzőekkel. Te érzed, ha anyagilag is belefér nektek a táppénzes időszak, akkor hajrá.
2013. ápr. 4. 11:58
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
Reggel fél nyolctól dolgozom délután ötig egyedül egy olyan üzletben ahova 95%-ban férfiak jönnek. Egyes vevők nehezen viselik, hogy egy férfias munkakörben egy nő szolgálja ki őket és ennek hangot is adnak sokszor. A nap végére örülök, ha hazaesek.
A pénz jól jönne, de az én fizetésem nagy részét így is az utazásra költjük, hátha ezzel is tudunk kicsit spórolni.
A 12. hétig dolgozom, akkor tud jönni a helyemre valaki.
7+2 km
2013. ápr. 4. 13:41
6/8 anonim válasza:
33 hetesen hagytam abba. Irodában dolgoztam, stresszes nem volt, de pont elég volt.
2013. ápr. 4. 13:46
7/8 anonim válasza:
23 hétig dolgoztam, annak ellenére, hogy lombikos voltam, ikreket vártam, simán kiírtak volna (ikresség miatt). Addig terveztem (főleg ülő munka), de pont 1 nappal az utolsó munkanapom előtt lett egy nagy műtétem...
2013. ápr. 4. 15:30
8/8 anonim válasza:
31. héten volt az utolsó munkanapom, pont húsvét előtt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!