Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki egészségügyben dolgozik...

Aki egészségügyben dolgozik (egy kórházban), milyen hamar menjen táppénzre, hányadik héttől ajánlott?

Figyelt kérdés
Mondjuk elég sűrűn érintkezek nem túl higiénikus emberkékkel, és nem is túl stresszmentes a munkahelyem...de még csak 6 hetes vagyok...viszont mikor dolgozom, inkább érzek alhasi görcsöket, mint otthon pihenve. Nem tudom mi tévő legyek. Legszívesebben otthon maradnék, de mi van, ha esetleg nem marad meg a baba?
2009. febr. 24. 12:15
 1/3 anonim ***** válasza:
szia.én 13 hetes vagyok és tegnap mentem el táppénzre.takaritok egy korházba és vegyszerekkel dolgozom meg sokat kell hajuldoznom és mennem.mire vége a 8 orás munkaidönek arra néha hulla voltam.beszélj a fönököddel h mi a halyzet és könnyebb munkát kell adniuk,és persze beszélj a nögyogyászoddal is,hogy milyen munkakörbe dolgozol.engem egyböl kiirt.boldog babavárást.
2009. febr. 24. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia!én nővér vagyok egy egészségházban,ahol nap mint nap sok beteggel kerülök kapcsolatba,épp ezért ahogy megtudtam,hogy terhes vagyok rá egy hétre már nem is dolgoztam.Nem nagyon ajánlott,pláne az első 12 hétben kell vigyázni.Persze ez attól is függ,hogy te ezt mennyire birod megoldani.üdv
2009. febr. 24. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia.Én ápolónő vagyok,ahogy megtudtam én el is mentem táppénzre.5hetesen.Nem tudom milyen osztályon dolgozol,de a fertőzések mellett ott van az emelgetés is.Menj táppénzre ne kockáztass.Nálunk igy tettek a kolléganők is,mentek ahogy megtudták.
2009. febr. 24. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!