Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te vennél kisfiúnak játékbabát?

Te vennél kisfiúnak játékbabát?

Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
Eddig nem igenyelte. Akartam venni, aztan meglett az en egyik regi bohocbabam, neha eloveszi, de nem tulzottan erdekli. Inkabb az autokat tologatja meg fozocskezni, tancolni, enekelni szeret. Ha megszuletik a tesoja, kap egy rendes babat, amit pelenkazhat, ellathat, amikor en a kicsit rendezem, illetve gondolkoztam rajta, hogy veszek neki egy fiubabat, aki az o nevet kapja, hogy eljatsszuk a napjat, vagy ha valami feldolgozando tortenik.
2018. jan. 4. 20:35
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Épp a héten rendeltem a fiamnak (22 hónapos) egy babát a neten, mert karácsonykor az unokahugomék babáját hurcolászta és a most 4 hónapos hugáról nevezte el. Még meg is 'szoptatta'. Mivel amúgy gyakran féltékeny vagy épp türelmetlen mikor a picivel foglalkozunk ezért gondoltuk, hogy egy játékbaba még segíthet is feldolgozni neki ezeket a szitukat ... majd meglátjuk, ha nem jön be akkor majd megkapja később a lányunk.
2018. jan. 4. 21:13
 13/13 anonim ***** válasza:
66%
Persze, hogy vennék. Vettem is, mikor kérte. Sőt, babakocsit is kapott, mikor abba szeretett bele. Tologatta az utcán simán ovisan is a fiam, igaz nem babát rakott bele (addigra már nem érdekelték), hanem a kedvenc dömperét szíjazta bele, azt sétáltattuk rendszeresen. A kisebb fiam ugyanez, pontosabban, a babák őt nem érdekelték, de babakocsi-őrület volt nála is, dinókat fuvarozott benne. Sosem értettem ezeket berögződéseket, hogy lányoknak baba, fiúknak kisautó, amivel az előző kizárólag rózsaszínben, az utóbbi meg babakékben játszadozhat. Sőt, még egy főbenjáró bűnömet is bevallom, mikor a nagyobbnak vettük anno a babakocsit, nem volt csak rikító rózsaszínben (ez nem a műanyag, hanem az esernyőre csukható verziókra hasonlító vászon/alumínium kombó ), így üsse kavics alapon azt vettük meg, nem mondtam neki nyilván, hogy várjunk, amíg érkezik hupikékben iis, mert mégiscsak fiú. Ehh...
2018. jan. 5. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!