Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te vennél kisfiúnak játékbabát?

Te vennél kisfiúnak játékbabát?

Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 19:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Ha kéri, akkor igen. Magamtól nem.
2018. jan. 4. 19:04
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
miért ne vennék? a fiúk mióta nem babázhatnak?
2018. jan. 4. 19:17
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
A fiamnak kb 4 évesen kapott egy babát mert mikor rokonoknál voltunk nagyon szeretett babázni. Négy éves volt mikor karácsonyra kapott egy babát és hozzá babakocsit, ruhácskákat, cumis üveget. Varrtam neki egy játékbaba méretű kengurut is így tudta hordozni. Imádta. Nagyon sokat játszott vele. Kérdezték tőlem hogy nem félek-e hogy ez esetleg lányossá teszi. Mondtam hogy nem. Ugyanis nem ez foglya befolyásolni a nemi identitását és ha esetleg a saját neméhez vonzódna akkor is ugyan úgy szeretném.
2018. jan. 4. 19:20
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Én vettem is, amikor a kistestvére született, az anyukája javaslatára. Szerintem még soha nem játszott vele...
2018. jan. 4. 19:20
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

Amikor a fiam 5 éves volt, az unokanővére aki 7 éves volt nálunk nyaralt. Férjem munkából hazajövet gondolt egyet, és vett játékokat a gyerekeknek. A kislánynak egy babát, a fiamnak egy autót. Ne tudd meg milyen hiszti volt mindkét gyerek részéről mert a kislány is akart autót, és a fiam is babát. Így újra venni kellett babát és autót is.

Utána lelkesen babáztak, autóztak.

Szóval ha akar a kisfiú babát akkor nyugodtan lehet venni.

2018. jan. 4. 19:21
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
Persze, hogy vennék. Ha lányom lenne is vennék Neki kisautót. A szülői szerep és az autóvezetés nem nemhez kötött.
2018. jan. 4. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
3-as, kevered az identitást az orientációval. identitás hogy minek érzi magát (férfi, nő, egyéb), orientáció meg hogy mihez vonzódik (férfi, nő, egyéb). tehát ha valaki pl meleg, akkor az az ő orientációja, nem az identitása. amúgy teljesen egyet értek veled :)
2018. jan. 4. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:
21%
Nem szívesen, de az is igaz, hogy nem vonzanak a játékbabák, lányomnak is csak akkor vennék ha kérné, magamtól nem vettem neki soha, vannak ennél értelmesebb játékok.
2018. jan. 4. 19:36
 9/13 anonim ***** válasza:
87%
Kisfiam imádja a Barbie-kat. A nővére babáit mindig lenyúlta, és minden egyes alkalomra, legyen az születésnap vagy karácsony, Barbie-t kér. Úgyhogy ő már többször kapott, persze van más játéka is.
2018. jan. 4. 20:17
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Nekem gyerekként olyan tűzoltó autó kellett, mint a bátyámé, teljesen rendben vagyok így 33 évesen. 😊

Így, ha a kisfiam babát kérne vennék neki egy olcsóbb babát.

Miért ne ismerhetné meg azt a játékot is? :)

2018. jan. 4. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!