5 és fél éves kisfiúnak milyen/hanyas kerékpár való?
Figyelt kérdés
Nézegetném keresztfiamnak a kerékpárokat,de fogalmam sincs,mekkora,hanyas méretű kellene neki. Eddig kerékpárja nem volt,semmilyen! Nem is tanították a szülei,én meg sajnálom,hogy kimarad belőle. (Amúgy mozgással is le van maradva,ügyetlen). Jelenleg azért nem vesznek neki,mert drága.....
Ötlet? Mutassatok már jó biciklit neki! Köszönöm!!
2017. júl. 26. 09:44
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,így már el tudok indulni :)
2017. júl. 26. 09:50
4/8 anonim válasza:
Magasságtól függ a javasolt bicikli méret. Az én fiam ennyi idősen 16-ost használt.
5/8 anonim válasza:
16-os volta fiamnak is. Decathlonos bringák elég jól bírják a strapát. De a gyereket vidd el magaddal, hogy ki tudja próbálni, meg hogy lásd, hogy jó-e neki.
6/8 anonim válasza:
16-os. Ahhoz általában még van pótkerék is, ha nem tud bicajozni.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy ki tudná próbálni. Még biciklit sem látott közelrő szerintem...
2017. júl. 26. 18:54
8/8 anonim válasza:
16-os mérethez van pótkerék, nekünk is volt, a fiam azzal tanul meg biciklizni. Pótkerékkel ki tudja próbálni a boltban is, hogy kényelmes-e neki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!