Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállalás kockázatokkal?...

Gyerekvállalás kockázatokkal? Többi lenn

Figyelt kérdés

sziasztok!

Nehéz helyzetben vagyok pszichológussal nem beszéltem még de döntenem kell hogy mi legyen hamarosan...nem a döntésben kell segitenetek hanem abban h szerintetek en dramatizálom túl vagy valójában el kell e gondolkodnom...

Tehát a kérdés: van egy párom 41 éves, én 28 eves két éve élünk együtt, előfordultak viták de alapjába véve jol meg vagyunk, neki van két lánya egy harpiától aki utál engem és a volt férje ellen neveli a gyerekeket, hozzá teszem a hölgyemény csalta fél éven keresztül a páromat mikor házasok voltak és aztán el is vált a férjtétől azóta is próbálja tönkre tenni az éltét, attól függetlenül h akivel csalta a páromat az egy akkoriban gazdag férfi volt (38 éves a nő a mostani párja 53) és mára már össze költöztek, de ahogy a gyerekektől halljuk nem boldog a volt párja és meg is bánta h itt hagyta a volt férjét. a jelenlegi helyzetünk az h karácsonykor derült ki h terhes vagyok, örültem neki mégis féltem h mit is kell tennem. szeretem a párom esetleg később házasság is lehet belőle, de a két lány nagyon megsinylette a válásukat és félek ha megtartom a gyermekem nem fogják szeretni és örök háborúban fogunk élni plusz még ott az ex...egyszerűen néha nehéz kikapcsolnom és akkor vagyok felhőtlen inkább amikor csak kettesben vagyunk itthon,lehet bunkon hangzik de őszinte akarok lenni,szeretem a gyerekeit akik két lány, valójában szeretnek engem meg is ölelnek stb.... de ha a nagyobbik lány azt mondja örülne ha nem lenne nekünk közös gyerekünk mert akkor nem kapnak sokat az örökségből...tehát itt tartunk...szánalmas...szegény gyerekeknek tönkre teszi az életét az anyjuk...egyszerűen ha kettőnket nézem megtartanám ha viszont az egészet nézem nem tartanám meg mert csak a gondot látom a jövőben...a másik kérdésem hogy ha két lányt nemzett a párom mennyi az esélye h fiút várok jelenleg? minden álmom egy fiú, de ő azt mondja viccesen h csak lányt tud csinálni, viszont néztem számitásokat kor és hónap amikor megfogant de ott is lányt adott ki és akkor is minden igaz volt amikor a családomat ellenőriztem a táblázattal... tudom hülyén hangzik de csak a véleményetekre vagyok kiváncsi... ha már megtartom szeretném ha fiu lenne... ne haragudjatok rám ezért...

2018. jan. 4. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez a helyzet nem nehéz, ha valaki felnőtt és van párkapcsolata és akar gyereket, az nem is gondolkodik azon, hogy mit gondol erről az exfeleség, egyáltalán kit érdekelne ez rajtad kívül és miért, nem véletlen kaptál ilyen válaszokat, kicsit elgondolkodhatnál, hogy te vagy a fura és nem a világ
2018. jan. 5. 13:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Az abortusz így zajlik. Te jobb ember vagy annál, mint hogy a kisfiad a kórházi szemetesbe kerüljön!

Ölel,

J

[link]

2018. jan. 6. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Én nem értem, hogy merülhet fel ez a kérdés.

Párod mit szóle ehhez?

Ennyire senki sem rendelheti magát más emberek alá, legyen önbecsülésed.

2018. jan. 6. 13:13
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

❤️Gyermeked Téged választott!❤️

A megszületni vágyó lélek mindig anyát választ magának. Ez határtalan bizalom! Bizalom, hogy jó apát választasz számára, bizalom a testedben, hogy ott felépítheti önmagát, bizalom a lelkedben, hogy te leszel az, aki segít kibontani a földi létezésben önmagát. Rád bízza az első lakóhelyét, rád bízza az életét.

Bizalom, hogy első perctől kezdve a legnagyobb szeretet kapja tőled, amit ember itt e földön kapni képes. Bizalom, hogy te mindig csodálatosnak, nagyszerűnek, megismételhetetlennek látod majd őt, bizalom, hogy jöhet vihar, ragyoghat a nap, te mindig biztos pont maradsz.

Az élet legnagyobb ajándékát nyújtja át neked: életet adhatsz, ahogyan te is életet kaptál. Tudj élni ezzel az ajándékkal!

Gyermeked határozott céllal érkezik, s ha te ezt megérted, megérzed, ha valóban együtt élsz vele, ezt mindig látni fogod. Nem akarod mássá tenni, mássá nevelni, mert ezzel ellene élsz.

Gyermeked érkezését várni, életútját végigkísérni a legcsodálatosabb utazás! Szellemi lényének kibontakozását segíteni a legnagyszerűbb feladat! Öröm és szárnyalás, melyben önmagad is megismered, önmagadhoz is hazatalálsz.

Gyermeked számodra is sok-sok üzenettel érkezik. S ha mélyen figyelsz rá, megérted az üzeneteket. mert érted és rólad szól. Neked, amit számodra hozott magával. Hálából, ajándékul, mert otthonra lelt benned!

2018. jan. 6. 13:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyermeked van, ott belül elkezdődött egy piciny élet a testedben! Most még nem is fogod fel, hogy mekkora ajándék! Akkor fogod érezni, mikor megszületett és a kezedben tarthatod! Most, jelenleg az ultrahangon is csak egy szürkeséget fogsz látni, amiről el fogják kérésedre mondani, hogy hol van a kis kobakja, keze, lába, esetleg láthatod majd, hogy szopja az ujját, hogy rúgkapál és hallhatod a szívdobbanásait! A Te, Ti gyermeketek! A meglévő lányok elsőre durcisak lesznek, de ha megszületik úgysem tudják kivonni magukat a testvérség alól és kézből kézbe járhat a pici, rengeteg örömet okozva! Na mondjuk az exfeleségnek nem, DE UGYE NEM ÉRDEKEL TÉGED, hogy az ő lelkivilága milyen irányba fog menni? Ha a kezedben fogod, érzed az illatát, látod a mosolyát, ezek a kételyek el fognak tűnni! Eltörpül minden, még az is, hogy kisfiú vagy kislány! (Azért kívánom, hogy kisfiú legyen, hogy teljes legyen az örömöd! De egy kislányt is lehet kényeztetni :) ) Felejtsd el az exet, és a lányokat is! Az édesanyjuk nem lehetsz, de pótmami-barátnő igen! A gyermeked édesanyja legyél elsősorban! (És a párod társa!)
2018. jan. 6. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!