8-9 honapos baba melett hogy toltitek ferjetekkel szilvesztert?
Figyelt kérdés
Baba melett isztok,koccintotok, vagy semmi alkohol nem lesz? Tapszeres babaknal pl. Mentek valahova, otthin lesztek?2017. dec. 31. 14:09
11/13 anonim válasza:
Tulreagaltad. Mi hebe hoba szoktunk borozni kb kethetente. Nem hulla reszegre isszuk magunkat, egy uveg fogy el, de jot tesz. Ellazit. Meg melle vacsorazunk is, szoval...
Ma parom ejszakas, holnapra vettunk whiskeyt. Ma alvassal fogom tolteni az ejszakat, holnap jon at hozzank egy-ket baratunk.
12/13 anonim válasza:
Barátaink jöttek, 4-en nálunk is aludtak, társasoztunk,tüzijátékoztunk.
Srácok ittak, csajok kevésbé,én semmit.
Csak nekünk vannak gyerekeink ök is pörögtek, 5 éves,23 honapos, 2 honapos (ő aludt)
13/13 anonim válasza:
igen túlreagáltad. legközelebb engedékenyebb lehetsz, hiszen egy feles még nem a világ!! :) :)
én sem szeretem ha a férjem(nagyon! néha este megiszik két sört) de olyan ritkán történik hogy nem mondom neki hogy ne igyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!