Milyen praktikákat tudtok, amivel állítólag befolyásolni lehet a születendő baba nemét?
Ovulációs teszt.
Pozitívnál vagytok együtt lány lesz, pozitív utáni első negatív napon akkor meg fiú.
2-ből, 2-szer is bejött!
Sok sikert!
Utolsó, jézusom......honnan tudod, hogy ha máskor lettetek volna együtt akkor nem ugyanígy lett volna a gyerekeid neme?
Ne haragudj de rettenetesen butának kell ehhez lenni.
Nincs ilyen praktika, babona van.
Erről eszembe jutott az, hogy a fiú hímivarsejt lassabban mozog, vagyis nagyobb az esélye elcsípni a petesejtet, mikor az már lejjebb vándorolt, fentebb meg nagyobb eséllyel ér célba a lányt nemző hímivarsejt [link]
De ha előző nap vannak együtt, akkor ovulációkor azonos a verseny.
Mondjuk ez alapján mindig a lánynak kellene gyorsabbnak lennie... Anno mikor fiút akartam valahol olvastam a logikát, miért jobb ovuláció utáni napon.
Ami tuti nem jön be, az a kínai jóslás...
8-as vagyok: ja és fiú lett.
De én el is képzeltem, hogy csak fiú hímivarsejtet tudok befogadni, bármennyire hülyeség vagy sem :D 5-ös is én voltam :D
Czeizelnek volt egy elmélete, hogy hanem ovuláció előtt 2-3 nappal vagytok együtt, esélyesebb a lány, ha aznap, vagy előző nap, esetleg utána egy nappal, akkor a fiú. Az oka, hogy a lány spermiumok tovább élnek, ezérthogy nekik van 3 napjuk megvárni az ovulációt, míg a fiú spermiumok addig elpusztulnak. A fiúk viszont gyorsabbak, hamarabb célba érnek, ezért ha már megvolt az ovu, ők esélyesebbek, mert előbb érnek oda. Állítólag valami 70 százalékban bejön.
Mi nem figyeltünk direkt erre, de úgy alakult anno, hogy ovuláció elött 3-4 nappal tudtunk utoljráa együtt lenni (más okból nőgyógyászati kontroll alatt voltam, azért tudom, mikor volt), amikor terhes lettem, és lányunk lett, szóval nálunk ez speciel bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!