Hogy töltitek a szilvesztert?
Figyelt kérdés
Akinek van picibabája vagy 1-2 évese hogy töltitek a szilveszter estét?2016. dec. 31. 16:25
1/11 anonim válasza:
Majdnem 2 éves a lányunk.Nem tervezünk semmit.A férjem dolgozik holnap.
2/11 anonim válasza:
Barátok átjönnek, a lányunk a szobában alszik ( 5 hónapos). Mi meg a nappaliban beszélgetünk, társasozunk, zenét hallgatunk, stb.
3/11 A kérdező kommentje:
értem. Mi sem tervezünk semmit mivel a párom dolgozik. De jó lett volna ha nem dolgozik igaz akkor sem lett volna buli csak jó lett volna úgy együtt tölteni a szilvesztert a pici lányunkal. :)
2016. dec. 31. 16:39
4/11 anonim válasza:
Semmi különös. Hasonlóan mint tavaly. Akkor filmet néztünk, összebújtunk altatás után. Most az összebújás kimarad, mert a férjem beteg, de a filmezés, éjféli koccintás megmarad. Annyi, hogy most ő koccint kölyökpezsgővel a gyógyszerek miatt, én valódival, mert már nem szoptatok.
16 hónapos a lányunk.
5/11 anonim válasza:
9kor ágyba dugom a 2 kisebb gyereket, a nagyobbal meg xboxozunk ameddig bírjuk :D Férjem majd csak 5.én jön haza
6/11 anonim válasza:
Személy szerint fájdalomtól fetrengve!
(Egy hete iszonyatosan fáj a fogam, csak kedden lesz fogorvos)
Egyénként nálunk ez is csak egy szimpla este
7/11 anonim válasza:
Másfél éves lányunk van. Csináltam miniszendvicseket, vettünk gyerekpezsgőt (még szoptatok, meg nem is szeretjük a pezsgőt amúgy), letöltöttünk pár filmet, és fektetés után mozizunk stb :)
8/11 anonim válasza:
3 hós itthon marad tesómmal (ő idén nem megy sehova), 2,5 évesünkkel barátokhoz megyünk, kocsival kb 3 perc. Éjfél után legkésőbb haza, nagy fekszik le, kicsi meg a petárdázástól tartok, hogy felkel.
9/11 anonim válasza:
2.5 éves es 3 honaposom van. a napunk olyan volt mint az osszes tobbi...a ferjem 21.00kor elhuzott aludni en megvartam mig elalszik a 3 honapos es most hallgatom a petardakat :( szivesen fent maradtam volna a ferjemmel ejfelig de epp a fiatalsagat siratja vagy nem tudom es nem volt kedve fent maradni :(
10/11 anonim válasza:
1 evesem alszik
3 evesem alszik
Parom.... alszik (????) es horkol :-)
En.... Mindjart megyek aludni! :-D
BUEK mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!