Hogy töltitek a szilvesztert?
Itthon vagyunk négyesben :) Ez a harmadik olyan szilveszterünk, hogy mi sem megyünk sehová, meg hozzánk sem jön senki. Az első akkor volt, amikor a nagyobbik gyerek született, két hónapos volt szilveszterkor. Utána akkor, amikor tavaly ilyenkor terhes voltam a kicsivel, meg most, idén.
A kicsi 10 hónapos, alszik (néha felébred a durrogásra sajnos), a nagy 9 éves, most engedtem kicsit Minecraftozni, amúgy eddig társasoztunk meg filmet nézett velünk. Várja az éjfélt, utána szerintem lefekszik ő is aludni.
Férj játszik a gépén valami lövöldözőset, fél szemmel mondjuk ő is nézi velem a tévét, én a kanapén hentergek és filmet nézek :D
Ilyen lusta-módban nyomjuk idén. Jövőre azért majd elmegyünk valahová, mert olyan viszont már kb. 4 éve nem volt, csak egy volt kolléganőm jött hozzánk mindig, de ő már tavaly elköltözött elég messzire, úgyhogy azóta nincs vendég se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!