Mennyi bevételnél vállanátok babát?
Mármint tegyük fel nincs hitel és átlagos rezsivel számolva.
Gyed előtt mennyi volt a bevételetek és gyed alatt? Nagyon megéreztétek a különbséget? Mennyi tartalékotok volt?
De jól megy magyarországon, nem is értem miért panaszkodnak oly sokan....
Mi albérletben élünk és most várjuk a 2. babát netto 200 ezerből.
Persze mindenkinek másak az igényei, nekünk nincs autónk, nem tudunk utazgatni, nem járunk színházba, étterembe, viszont nem éhezünk és a számláinkat ki tudjuk fizetni.
Persze nem épp ideális a mi helyzetünk, félretenni se tudunk egy esetleges váratlan kiadásra, viszont nagyon sokan élnek úgy, mint mi, vagy még rosszabb körülmények közt, épp ezért nem tudom megérteni azokat, akik félmilliós fizetés mellett panaszkodnak és vacilálnak, hogy szüljenek-e.
Mi Budán élünk egy két szobás lakásban és a környéken szeretnénk venni házat is (xxii ker vagy Budaörs) és sajna 50 millió alatt nem sok értelmes ház van. Csak ezért aggódom. Nekem max gyedem lesz, párom meg jól keres, de én szeretnék számolni a váratlan kiadásokkal is.
Nem tudom pl egy problémás baba mennyibe kerül, hátha itt meg tudja mondani valaki ezért kérdeztem, mert nekem nincs tapasztalatom. Nem akarok felelőtlenül gyereket vállalni, szerintem ez nem épp probléma.
"Férjem anno Debrecenben élt, ahol 40-50e-ért komplett lakásokat bérelnek."
Múlt időben. Ma már Debrecenben se kapsz 80-100+rezsi alatt elfogadható állapotú lyukat.
Nekünk az össz bevételünk 240 000Ft.
Egy gyereket nevelünk ebből, saját 1 szobás lakásban.
2 autónk van, rezsit rendesen fizetjük.
Mindenkinek mindene meg van, de felesleges dolgokra, luxus cikkekre nem költünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!