Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 4-5 evesetek mennyit igenyli...

4-5 evesetek mennyit igenyli a veletek (szulokkel) valo jatszast, ha nincs teso? Es ti hogy, mennyit birjatok?

Figyelt kérdés
2017. dec. 28. 14:07
 1/2 anonim ***** válasza:
30%

4,5 éves a fiam.

Kiskora óta nagyon el van egyedül. Nem is vágyik testvérre.

Mikor milyen napja van. Van, hogy este nyugodtan megnézzük a híradót, mert a szobájában legózik. De néha egész nap rajtunk lóg. Akkor bevonom a "munkába".

Én nagyon szeretem a szabad időmet vele tölteni. De sajnos nincs sok. Hétköznap ugye munka meg ovi, hétvégén főzés+ háztartás. SZóval az a kevés idő nekem is feltöltődés, amikor együtt játszhatunk.

2017. dec. 28. 14:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem két gyermekem van (4,5 éves kisfiú, 3 éves kislány), nagyon jó tesói egymásnak, tudnak is játszani egymással, mégis napi többször hívnak külön-külön, hogy játsszunk Velük. Igényelnek minket, ez természetes, és nagyon jó is. Gyorsan elröppen az idő, és majd tojni fognak a fejünkre, addig kell kihasználni a Velük tölthető időt.
2017. dec. 29. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!