Enikő becézése?

Figyelt kérdés
A családba nem sokára érkezik egy kis Enikő és minap arról beszélgettünk, hogy az Enikőnek az Enci vagy az Eni becézés a jobb. Nektek mi a véleményetek erről? Tudom, hogy ez a család döntése,hogy miként becézik a gyereküket, csak kíváncsiak vagyunk kívül állók véleményére is. Köszönjük előre is!
2017. dec. 28. 08:57
1 2
 11/18 Tubarózsa ***** válasza:
Unokatesom Enikő, őt Encsonak becézzük.
2017. dec. 28. 13:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Becenevek:

Eni, Enci, Encike, Encsi, Ena.

Illetve bármi egyéb, ami majd illik rá. :-D

2017. dec. 28. 14:14
 13/18 anonim ***** válasza:

1 Enikő ismerősöm van 12 éves és vagy Enikőnek szólitják de gyakrabban Encinek, a kislányra egyáltalán nem illik szerintem az Enci az olyan kisegeres és a lány még úgy is néz ki: szemüveg hosszú orr nagy fülek

Szóval ha választani lehet inkább Eni

2017. dec. 28. 21:33
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Engem Enikőnek hívnak. Én az Enit szeretem leginkább. Mikor kicsi voltam, Encsinek becéztek néhányan. De az Eni a “kedvenc” :)
2018. jan. 12. 21:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Eni tetszik jobban.

Az Enci olyan komolytalan max kisgyereknek tudom elkepzelni. Az Encsit meg nehéz kimondani számomra.

2018. febr. 10. 10:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem 3 Enikő ismerősöm van. Egyiket Enikőnek, másikat Eninek, harmadikat Encinek nevezi mindenki.

Nekem az Enci tetszik legjobban.

2018. febr. 10. 14:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Eni. :) Az Enci, Encsi kisgyerekeknek való becenév. Eni maradhat felnőtt fejjel is.
2018. márc. 4. 00:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Én is Enikő vagyok, és én nem szeretem ha becézik. Pont egy olyan becenév ragadt rám hála istennek, aminek semmi köze nincs az Enikőhöz. Nagyon sokan érzik poénosnak magukat amikor azzal viccelődnek, hogy enni kő', vagy any kő. Személy szerint én a rendes névtől is falra mászok, de még mindig jobb mint a becézett formái.
2019. júl. 23. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!