Enikő becézése?

Figyelt kérdés
A családba nem sokára érkezik egy kis Enikő és minap arról beszélgettünk, hogy az Enikőnek az Enci vagy az Eni becézés a jobb. Nektek mi a véleményetek erről? Tudom, hogy ez a család döntése,hogy miként becézik a gyereküket, csak kíváncsiak vagyunk kívül állók véleményére is. Köszönjük előre is!
2017. dec. 28. 08:57
1 2
 1/18 anonim válasza:
52%

Nekem személy szerint az Eni jobban tetszik. :)

Az Enci nekem nem jön be, mert mindig a Jenci jut eszembe róla (ami ugye fiú név) :D

2017. dec. 28. 09:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Unokám Enikő. Otthon Encsinek hívjuk, az iskolában Eni. Mindkét helyszínen Enikő is.
2017. dec. 28. 09:15
 3/18 anonim ***** válasza:
43%
A becézés magától jön, ráérez az ember, hogy melyik illik a picire. Felesleges ezt előre eldönteni, ráadásul az interneten megszavaztatni kívülálló vadidegenekkel. Gondolom valami 15 év körüli rokon vagy, mert felnőtt csaladtagoknak jó esetben ilyen butaság eszébe sem jut....
2017. dec. 28. 09:16
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bármi rosszat tettem volna azzal, hogy ezt a kérdést feltettem. Többieknek köszönöm a választ.
2017. dec. 28. 09:23
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
Én Encinek hívom az Enikő nevű ismerősömet.
2017. dec. 28. 09:30
 6/18 anonim ***** válasza:
33%
Enikő..gyere mer' ennikő.
2017. dec. 28. 09:44
 7/18 anonim ***** válasza:
Nagynéném mostoha unokája Enikő. Őt vagy a rendes nevén vagy Enci, Enus vagy Encusnak hívjuk. De ő még csak 5 éves.
2017. dec. 28. 10:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmet Encsinek szólítjuk, nekem ez tetszik a legjobban.

De előfordul olyan, hogy a nevétől teljesen független becenév tagad rá.

Szerintem nem kell ezen előre gondolkodni, adja majd magát ki, hogy szólítja a babát.

Nálunk mindenki úgy hívta becézte a gyerekeket ahogy jól esett, sosem szóltam érte.

2017. dec. 28. 11:10
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Négy Enikő nevű ismerősöm van, az egyiküket úgy szólítják, hogy Encsi, a másikuk Enci, a harmadik simán csak Enikő, a negyedik Nikő.
2017. dec. 28. 11:23
 10/18 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem csak az Enci jöhet szóba, mint becézés.
2017. dec. 28. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!