Enikő becézése?
Figyelt kérdés
A családba nem sokára érkezik egy kis Enikő és minap arról beszélgettünk, hogy az Enikőnek az Enci vagy az Eni becézés a jobb. Nektek mi a véleményetek erről? Tudom, hogy ez a család döntése,hogy miként becézik a gyereküket, csak kíváncsiak vagyunk kívül állók véleményére is. Köszönjük előre is!2017. dec. 28. 08:57
1/18 anonim válasza:
Nekem személy szerint az Eni jobban tetszik. :)
Az Enci nekem nem jön be, mert mindig a Jenci jut eszembe róla (ami ugye fiú név) :D
2/18 anonim válasza:
Unokám Enikő. Otthon Encsinek hívjuk, az iskolában Eni. Mindkét helyszínen Enikő is.
3/18 anonim válasza:
A becézés magától jön, ráérez az ember, hogy melyik illik a picire. Felesleges ezt előre eldönteni, ráadásul az interneten megszavaztatni kívülálló vadidegenekkel. Gondolom valami 15 év körüli rokon vagy, mert felnőtt csaladtagoknak jó esetben ilyen butaság eszébe sem jut....
4/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bármi rosszat tettem volna azzal, hogy ezt a kérdést feltettem. Többieknek köszönöm a választ.
2017. dec. 28. 09:23
5/18 anonim válasza:
Én Encinek hívom az Enikő nevű ismerősömet.
7/18 anonim válasza:
Nagynéném mostoha unokája Enikő. Őt vagy a rendes nevén vagy Enci, Enus vagy Encusnak hívjuk. De ő még csak 5 éves.
8/18 anonim válasza:
Barátnőmet Encsinek szólítjuk, nekem ez tetszik a legjobban.
De előfordul olyan, hogy a nevétől teljesen független becenév tagad rá.
Szerintem nem kell ezen előre gondolkodni, adja majd magát ki, hogy szólítja a babát.
Nálunk mindenki úgy hívta becézte a gyerekeket ahogy jól esett, sosem szóltam érte.
9/18 anonim válasza:
Négy Enikő nevű ismerősöm van, az egyiküket úgy szólítják, hogy Encsi, a másikuk Enci, a harmadik simán csak Enikő, a negyedik Nikő.
10/18 anonim válasza:
Szerintem csak az Enci jöhet szóba, mint becézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!