Vélemények a Hanga és az Emőke nevekről?
Az Emőke jobban tetszik, egy szelíd embert tudok hozzá elképzelni. Aztán megismertem az anyósom is, őt így hívják és rendes, kedves, segítőkész asszony. Szóval még rossz tapasztalatom sincs, hogy negatív irányba befolyásoljon.
Hanga nem tetszik, mert vagy egy hangszer jut róla eszembe, vagy Kanga a Micimackóból.
Nekem személy szerint az Emőke nem tetszik, és nagyon sok lehetőséget látok a csúfolódásra a név kapcsán. Ugyanakkor az összes Emőke, akivel eddig találkoztam nagyon kedvelhető személy volt, aranyosak, kedvesek.
A Hangának szép a csengése, különlegesnek is tartom, bár úgy érzem, hogy kezd egyre népszerűbbé válik. Baráti társaságomban van egy Hanga nevű kislány, én csak Hangyának hívom :) persze ebbe én semmilyen gonoszságot nem szánok, csak kis pöttömke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!