Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vélemények a Hanga és az...

Vélemények a Hanga és az Emőke nevekről?

Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 14:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%
Hangya és Emlőke
2017. dec. 25. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Nagyon rosszak, főleg az emőke
2017. dec. 25. 17:32
 13/17 anonim ***** válasza:
A Hanga nem tetszik. Van Emőke rokonom,nem rossz név,de konkrétan szopóka a jelentése. Hát,nem tudom...Hanga második névnek talán.
2017. dec. 25. 20:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az Emőke jobban tetszik, egy szelíd embert tudok hozzá elképzelni. Aztán megismertem az anyósom is, őt így hívják és rendes, kedves, segítőkész asszony. Szóval még rossz tapasztalatom sincs, hogy negatív irányba befolyásoljon.

Hanga nem tetszik, mert vagy egy hangszer jut róla eszembe, vagy Kanga a Micimackóból.

2017. dec. 25. 20:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép név a Hanga. Hasonlít a Hannára, ami mostanában elég felkapott név, de még sem olyan tucat...még :)
2017. dec. 27. 15:45
 16/17 anonim ***** válasza:
kislányom Hanga. más Hangát nem ismerünk. Emőkét egyet, szeretem is, nem rossz név, de adni nem adnám, annyira azért nem tetszik
2017. dec. 28. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint az Emőke nem tetszik, és nagyon sok lehetőséget látok a csúfolódásra a név kapcsán. Ugyanakkor az összes Emőke, akivel eddig találkoztam nagyon kedvelhető személy volt, aranyosak, kedvesek.

A Hangának szép a csengése, különlegesnek is tartom, bár úgy érzem, hogy kezd egyre népszerűbbé válik. Baráti társaságomban van egy Hanga nevű kislány, én csak Hangyának hívom :) persze ebbe én semmilyen gonoszságot nem szánok, csak kis pöttömke.

2018. jan. 1. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!