Hanna, Hanga, Blanka vagy Bianka legyenek az ikreink?
Figyelt kérdés
A Hanga-Bianka vagy Hanna-Blanka párosítás merült fel de kíváncsian várom mások hogyan látják jónak.2017. szept. 20. 15:07
1/23 anonim válasza:
Nekem inkább a Hanna Bianka tetszik :)
De a felsoroltak közül akkor inkább a Hanna-Blanka.
2/23 anonim válasza:
Hanga név nekem nagyon tetszik!😊 A Bianka/Blanka egyáltalán nem, szóval arról nem nyilatkozom
5/23 anonim válasza:
Én azért nem adnék ennyre hasonló neveket, mint Hanga - Hanna vagy Blanka - Bianka, mert (föleg) amíg picik, de a nevükre már reagálnak, nem fogják tudni, melyiküknek szólsz. A 4 adott név közül a Blanka, ami nem annyira tetszik, másik 3 nagyon cuki, szóval az én szavazatom Hanna - Bianka vagy Hanga - Bianka
7/23 anonim válasza:
Csatlakozom a többiekhez Hanna-Bianka lenne a tökéletes páros :)
10/23 anonim válasza:
Normális név nincs a listán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!