Hanna, Hanga, Blanka vagy Bianka legyenek az ikreink?
Figyelt kérdés
A Hanga-Bianka vagy Hanna-Blanka párosítás merült fel de kíváncsian várom mások hogyan látják jónak.2017. szept. 20. 15:07
11/23 anonim válasza:
A Hanga a kedvenc lánynevem, a Blanka szintén tetszik. Viszont nem adnék ennyire összecsengő neveket.
13/23 anonim válasza:
Van egy Blankám, és a tieid közül a Hanga tetszik. De kicsit túl összecseng. Ha lenne egy hugija, Hédi/Hedvig lenne a neve, az nem tetszik? :)
15/23 anonim válasza:
minden 3. kislány Hanna... ismerősi körömben 1 év alattiból 3 Hanna van (nincs is több kislány).
A te neveid közül a Blanka tetszik, az én lányom Hanga :)
16/23 anonim válasza:
Ismerek egy kislány ikerpárt Hanga és Blanka😊nekem ez tetszene,de a Hanna-Blanka is szép csak tényleg rengeteg a Hanna.Kisfiam oviscsoportjában 3 Hanna van.
17/23 anonim válasza:
Hanga-Blanka tetszik a 4 név közül.
De vki írta a Hédit az tetszene a Blankával :)
18/23 anonim válasza:
Hanna Bianka. Nagyon szép nevek!
Az hogy gyakori meg olyan hogy nálunk az oviba a csoportba nincsenek ilyen nevűek van ahol meg akár 3 is.
19/23 Emeliine válasza:
Bianka vagyok. Szeretem a nevemet és tényleg csakis pozitivat tudok mondani. A Hanga teljesen jó, nekem tetszik :) évfolyamon min. 7 Hanna van...szép, de nagyon gyakori. A Blanka nekem nem tetszik....
Bianka-Hanga párosítás nekem a favorit :)
Ui.:Ne befolyásoljon má véleménye, a ti babáitok, másnak nincs belszólása :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!