Fontos, hogy a gyerekeid db-számra ugyanannyi ajándékot kapjanak?
Figyelt kérdés
Szerintem igen, férjem szerint meg az érték a lényeg. 5 és 9 évesek.2017. dec. 22. 20:04
1/10 A kérdező kommentje:
Mármint a gyerekeknek fontos-e. :)
2017. dec. 22. 20:05
2/10 anonim válasza:
Attól függ mi az épp kedvenc játék amit szeretne.
De 5-6. Dolog amit kapni szokott tőlünk.
3/10 anonim válasza:
Nem, és kicsi korukban sem volt az. Értékben kaptak nagyjából egyformán, de nem szaladtam még egy 200 forintos vackot venni, hogy biztosan koppra ugyanannyi legyen.:-) Az sem volt szempont, hogy terítsünk be a karácsonyfa alatt minden négyzetcentimétert ajándékkal.
4/10 anonim válasza:
Sose hasonlítgatjuk (ők se), nem erről szól a karácsony.
5/10 anonim válasza:
Nálunk ez mindig úgy van hogy mindegyik gyerek hasonlókat kap, hasonló értékben.
Mindegyikük kap egy legót, könyvet, társast, plüsst, egy kirakóst és valamit ami az eddigi kategóriákon kívül esik.
6/10 anonim válasza:
A gyerekek nincsenek tisztaban az arakkal es az erteket sem az ar jelenti nekik. Szerintem fontos a db szam.
7/10 anonim válasza:
Nálunk 3 és 6 évesek. 2 nap különbséggel van a névnapjuk, együtt tartjuk meg. A kicsi 3, a nagy 4 ajándékot kapott azonos értékben. A kicsi egyből megjegyezte, hogy ő csak hármat kapott. Ez novemberben volt, tanultam az esetből, karácsonyra egyforma mennyiséget kapnak.
8/10 anonim válasza:
Nem fontos. És mindig van közös ajándék is.
9/10 anonim válasza:
Három gyerekünk van és igen, nálunk fontos a darabszám. Nyilván az értéket is próbálom hasonlóra kihozni, de a gyerekek számára feltűnne, ha nem ugyanannyit kapnának. Van mindig közös ajándék is, általában társasjáték, plusz mindenki kap könyvet, és az éppen aktuális érdeklődésének megfelelő további ajándékokat.
10/10 anonim válasza:
Pontosan, mint az utolso valaszolonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!