Ti adtok cukros, zsíros, olajos dolgokat a gyermekeiteknek? Csak őszintén!
Előre leszögezném, hogy nem szeretném ha vitába torkollna a kérdés. Nem provokációnak szánom, csupán kíváncsi vagyok az ŐSZINTE válaszokra.
Azt látom, hogy manapság elvileg az emberek nem adnak a gyereknek "normális" csokit, kekszet, szalonnát, kolbászt meg kb semmi ilyesmit, csak ezeket a diabetikus meg cukormentes, null kalóriás cuccokat. Az imént néztem egy videót amiben kiderült, hogy az egyik híresebb magyar házaspár 4-5 év körüli gyermeke még nem evett tepertőt sőt, valószínűleg azt sem tudja mi az. Nekem ez egy kicsit furcsa főleg, hogy Magyarországon élő magyarokról van szó. Szerintem a tepertő az egyik legalapabb, leghagyományosabb étel az országban. És rajtuk kívül többen állítják, hogy a gyerekeik nem esznek ilyeneket.
Most nem az van, hogy mások dolgaival foglalkozom, csupán érdekel a dolog, hogy más "átlagos" emberek adnak-e ilyesmit a gyerekeknek.
Hangsúlyoznám, hogy nem mindennapi töménytelen mennyiségre gondolok. Hanem, hogy esznek-e a gyermekeitek időnként csokit, chipset, szalonnát, tepertőt és hasonlókat vagy sem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!