Minden karácsonyi ajándékot sikerült már beszerezni gyermekeiteknek? Miket vettetek idén?
A gyereknek igen, a felnőtteknek még holnap futok egy kört.
Babakocsi, gyurma, memória, fürdőjáték.
Minden megvan.
7 éves lány: városi roller, Mia baba
3,5 éves lány: Hot Wheels pálya, Steffi baba lóval, dzsippel, lószállítóval
Minden megvan már hetek óta. Anyósomnak és apósomnak tegnap sikerült, meg a sógorom gyerekeinek is, a miénknek már megvan.
A mi 6 éves fiúnk ezeket kapja:
- monster jam autós tolltartót, tornazsákot (iskolába készül)
- tűzoltós társast
- Monster Truck autót
- Ford Selby autót
- Labdát pumpával és kulaccsal
- hot wheels pulcsikat és sapkát (sálat tavaly kapott)
- hot wheels monster jam autót
- uno kártyát
- Legókat
Az egyik nagymama külföldön dolgozik, ő is küld, meg pénzt kapott déditől, anyóséktól, így a nevükben is mi vettünk.
6 hos babam formabedobot, konyvet, es jatszo asztalt kap.
A paromnak holnap veszem meg, furdokopenyt, mar kineztem, csak vartam hatha leakciozzak ( Angliaban lakom itt mar most Karacsony elott is nagy akciokba kezdtek ). Persze leakcioztak 30% al csak nem azt amit kineztem ..
A mi 3 eves fiunk kap:
-bevasarlo kocsit sok belevalo kellekkel
-nagy jatekkonyhat
-szerszamos pultot furogeppel
-autos szimulatort (kulon allo,nem tv-re kell kotni)
-hotolot az udvarra
-gyurmakeszletet
-kinyithatos bababunkert vagy miaz:)
Sikerült. :-)
3 éves kislányunk kap egy monchhichit,egy crayola maszatmentes kifestőt,kimosható filceket, meg egy fa memóriajátékot, az egyik mamától kap szappankrétát,meg Alex tapasz a csempére fürdőjátékot.
15 hónapos kisfiúnk meg kap egy Wow-os autómentős autót,mamától meg egy szigetes fürdőjátékot.
Keresztlányunk 2 éves neki vettünk kisboltos lego duplot, meg kettő fa kirakót.
Férjem kapott egy nyomtatót-bár már megkapta.
Én meg kaptam egy epilátort.
Szülőknek,testvéreknek meg vettünk egy-egy bon-bont meg egy-egy üveg pezsgőt.
Igen!
23 éves fiú "gyerek"(már külön háztartásban él):szemes kávé,parfüm,ágyneműhuzat garnitúra
7 éves kisfiú:Lego(k),több kollekcióból(mocsári kollekció,és a mélytengeri kollekcióból is egy-egy nagy dobozos)
3 éves kislány:Lego Duplo első vonatom-hoz sínkészlet(az alap készletet tavaly kapta meg),elektromos konyha,elektromos zongora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!