Az jobban megérdemli az anyaságot, aki sokat vár rá?
A környezetemben több olyan nő van, aki hosszas próbálkozás után esett csak teherbe, esetleg lombikkal vagy egyelőre még nem sikerült, de nagyon szeretnék.
Azt vettem észre, hogy ha megtudják (kérdezik, válaszolok, nem titok), hogy nekem sikerült gyorsan teherbeesni mindhárom gyerekkel, akkor megváltozik a viselkedésük. Épp csak azt nem vágják a fejemhez, hogy felelőtlenül becsúszott. Aki addig jó anyának tartott, az is elkezd lenézni.
Sokszor mondanak olyat, aminek az a lényege, hogy xy azért rossz anya, mert nem küzdött évekig a gyerekért, bezzeg ő.
Azt is hozzáteszem, hogy nem mindegyikük mintaanya. Mégis sokszor úgy viselkednek mindenkivel, mintha ők tudnák csak igazán, milyen anyának lenni.
Attól lesz valaki kevesebb, hogy sikerül gyorsan teherbe esni? Tényleg egy szintre kell tenni azzal, mintha 14 évesen a diszkó mosdójában ejtett volna teherbe egy idegen?
Jajj én elvből rosszul vagyok az ilyen ösmamiktól, akik azt gondolják hogy ők sokkal jobb anyák a másiknál, mert "..." (ide akármit lehet gondolni).
Nem kell vele foglalkozni, nyílván hülyeség amit gondol, ráadásul buta is.
Utolso , ez van nalunk is. A szuleimtol van egy házunk. De meg nagyon regen vették es megtartották hátha én vagy bátyám hazaköltözünk
En haza koltoztem parommal, igy a mienk csak felkellezt ujizani
Ha becsúszott sincs közük hozzá.
Ilyen hülyeséget rég hallottam, hogy aki többet vár, az jobb anya??? Kérlek. Van aki egy szexszel terhes lesz, akkor az csak szar anya lehet?
ilyeneket el kell küldeni a francba és kész.
Dehogy, több év után jött össze a baba nekünk is, és sokszor érzem magam rossz anyának. :D
Viszont én ge*i vagyok, ha valaki ezzel szekálna. én tuti beszólnák neki, hogy gondolkozzon el, eddig miért nem jött össze. Tudom, ez csúnya dolog, de ne már....
Annyira jó lenne, ha mindenki a saját életével foglalkozna, és nem a másik dolgaival...
Nem értem, hogyan kerültök ilyen helyzetbe..de komolyan.. az oviban,jatszon,szomszédok nem tudják miböl van a házunk,kocsink,gyorsan estem e teherbe,stb..
A néhány közeli barát és pár ismerős pedig, nyilván azért közeli,mert nem méz le,nem irigy...
Sose értettem,hogy tudja ezeket meg a környezet..
Nem jobb anya aki sokat vár rá és az sem akinek becsuszott..jó anyaság sok év után a gyerektől való visszajelzés után jár szerintem...
Nekünk is rögtön sikerült, az unokatesómnak 7 év után és 6 évvel idősebb is. Én nem öltöztetem túl, rögtön vittem társaságba, kórházban dolgoztam 7 hónapos terhesen is. Nagyon félti a gyerekét. 5 hónapos, de ha 10 foknál hidegebb van nem viszi ki az utcára, az embereket hírből se ismeri. Értem abszolút, hogy félti, de hosszútávon nem tesz jót ezzel a gyerekkel. Próbálok Neki segíteni, hogy ezektől a félelmeitől megszabaduljon, de mindig mondja, hogy Neked könnyű, mert gyorsan sikerült. Egyszer már mondtam Neki, hogy azért mert nekünk hamar összejött ugyanolyan fontos, mint az Övé. Rosszindulatú megjegyzéseket tesz, hogy ugye tudom, hogy a 2.gyerekre valaki éveket vár meg felelőtlen vagyok... inkább már kerülöm.
A kérdésre egyértelműen NEM a válaszom:).
Ném sot akinek nem jon ossze gondolkodjon el h engedje el nem kell minxenkinek szulnie
Lombik se kene. Inkabb nem szuljon az ilyen aki alkalmatlan , nem termekeny csak a termeszetet eroszakolja meg ami vissza fog utni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!