Miért fàj mindenem felkelés utàn?

Figyelt kérdés

21 hetes kismami vagyok,és valahànyszor lefekszem aludni,vagy csak pihengetni,és utàna felszeretnék àllni,szörnyen nagy fàjdalmaim vannak.

Fàj a laàbam,a derekam.

DE a zuhanyzàs elötti öltözködés is kellemetlen,ha màr egy picit feljebb akarom huzni a làbam,azt is egy jokora nyilalàssal megérzem.

Olyan mintha 10 évvel öregebb lenék,

Normàlis ez a fäjdalom,vagy nem\'?

21 éves vagyok

2008. okt. 25. 09:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szögezzük le mindegy hány éves vagy, de aranyos, hogy odaírtad..én 27 vagyok a 33. hét végefelé majd megbolondulok a csípőmmel, meg a csontjaimmal, olyan mintha gyomorgörcsöm lenne fáj minden...

Ez tök természetes, a terhesség alatt úgy szétmozdulnak a csontok a baba a hely miatt pedig összenyomorgatja a belső szerveket..ezért fáj..nem sok tennivaló van ..türelem és jó sok puha párna.

A nyilalások a hüvely és méh körüli izmok szalagok tágulása miatt van ..készülj fel, mert lesz még nehezebb is.

Ne aggódj a baba jólvan etől még, csak pont ezért terhesség a neve, mert teher..

Pihenj amikor tudsz felpakolt lábakkal, vagy felhúzott lábakkal, ha hanyatt vagy, akkor 2-3párna legyen mögötted olyan félülésben.

2008. okt. 25. 09:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Csak "megnyugtatni" szeretnélek titeket:

LESZ MÉG ROSSZABB!!!!

Üdv: 39 hetes kismami

2008. okt. 25. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!