A lila stria ki tud fehéredni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 hónapja született a babám és még mindig lila a hasamon az összes stria. Ki tudnak fehéredni, gyöngyház fényűvé válni? Vagy örökre lila színűek maradnak. Tudom, hogy maga a stria nem tűnik el, csak a színbeli változás érdekel.
2017. dec. 17. 21:12
1/6 anonim válasza:
Nem marad orokre lila, csak ido kell neki
Baratnomnek most kezd halványodni 6 hónappal szülés után.
Nekem nem lett csikom igy nem tudom.
De egyszer lett fogyas miatt a combjaimon, 4 honap alatt kezdtek el fakulni, bio oillal kentem
2/6 anonim válasza:
Igen. Nekem is lila volt, most már alig látszik valami.
3/6 anonim válasza:
Nekem február óta nem halványult. Remélem azért még javul, mert én is azt hallottam, hogy idővel fehéredik
4/6 anonim válasza:
Nekem kb 6 hónap után fehéredett ki. Viszont ha fázok és hűvös bőröm akkor még lilul kicsit.
5/6 anonim válasza:
Nekem kifehéredtek, lilán zavart, de már észre sem veszem, hogy vannak.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Csajok! Akkor van remény :) engem csak a színe zavar. A terhesség 20. hetétől kentem bio oilt rá, de hát a genetika az genetika.
2017. dec. 18. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!