Tényleg egy házisárkány vagyok?
Köszönöm a válaszokat
Én sem tartom lopásnak, ez azért erős
Őszintén én azon húztam fel magam, hogy a tudtom nélkül tömik magukba az édességet, holott meg volt beszélve hogy a Mikulás csomagokból minden nap annyit ehetnek amit megbeszélünk aznapra, azt szépen meg is ették, csak épp elfelejtették említeni hogy pluszba betúrtak 2 doboz szaloncukrot is. Nem vagyok a nyakló nélküli édességfogyasztás híve és ezt ők is tudják. Tiltva nincs, de igyekszem mértéket tartatni velük. Ezért lettem dühös.
XD Kópé gyerekek...
Ideges vagy, drága volt és a hátad mögött csinálták, holott van még Nekik más édesség. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem lennék mérges, de tudni kell ezeket a dolgokat megfelelően lereagálni. Tőled tanulnak. Te vagy az anyjuk. Gondolom, hogy szeretnéd, ha a későbbiekben mindent megbeszéljenek Veled, hogy ne titokban fiúzzanak, ne kilógjanak bulizni... hogy mindig tudd, hogy merre járnak.... Iszonyat fognak utálni később, ha apróságokért is megbünteted Őket és nem fognak Benned bízni, mert "úgy sem enged, úgy is csak kiabál"- és ha nagyobbak lesznek is mindent elsunnyognak. Neked kell az okosabbnak lenned. Ha Te nem tudod Velük megfelelően megbeszélni, akkor később Tőlük se várd, hogy bármit megbeszéljenek.... KB 1 típus lehetsz nővéremmel. Én az Ő "nevelési módszeréből" sokat tanultam.
Nalunk mar dec. elejetol veszem folyamatosan a szaloncukrot, egy csomag se eri meg a karacsonyt, meg a ferjem is rajar. :-)
Lazabban, ez csak csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!