Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy az egyik rokon...

Normális, hogy az egyik rokon alkoholos szaloncukrot tett az 5 éves gyerekünk csomagjába?

Figyelt kérdés
Haragudnál érte? Megengednéd, hogy megegye a gyerek?
2017. dec. 16. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem háborodjunk fel együtt és írjunk kérdéseket idegeneknek piszlicsáré ügyekrôl, csináljunk bolhából elefántot! Stresszeljük magunkat a semmin.

Ennyire életképtelen vagy, hogy ezt itt meg kellett kérdezned? Wow.

Ahelyett, h annyival elintézted volna, h “hoppá, belecsúszott egy alkoholos.”

2017. dec. 16. 21:27
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Normálisnak nem normális, de nem gondolnám,hogy direkt tette bele. Pl. mi minden szaloncukrot kitteszünk egy tálba, keverve. Lehet a rokonod is így tesz, és csak belemarkolt a szaloncukorba, nem nézte a csomagolást.

Akkor sem haragudnék, ha direkt tette bele, de a gyereknek azért nem adnám. Esetleg viccesen rákérdezhetsz, de balhézni emiatt felesleges.

2017. dec. 16. 21:28
 13/19 A kérdező kommentje:
12-es, köszi a választ. Rákérdezni sem fogok, nemhogy balhézni. Megettem, finom volt.
2017. dec. 16. 21:31
 14/19 anonim ***** válasza:
97%
Kicsit felfújod az egészet, kérdező. Simán lehet, hogy a rokonod nem vette észre, hogy alkoholos, csak belemarkolt az otthoni szaloncukor készletbe és beletett egyet. Ne hisztériázz ezen, vedd ki és cseréld ki egy másik csokira, ennyi.
2017. dec. 16. 21:32
 15/19 anonim ***** válasza:
97%

Azt írod, rákérdezni nem fogsz, de azért idejössz picsogni, hogy nóóóórmális ez amikor ő készítette, ő vásárolta, pedig normál betűkkel rajta van az elején, te megetetnéd a saját gyerekeddel, hát nóóóórmális?

Mi ez, ha nem hiszti?

2017. dec. 16. 21:40
 16/19 anonim ***** válasza:
90%
Nem haragudnék érte, megköszönnénk, majd kivenném a csomagból. Gondolom más is volt benne, nem csak alkoholos édesség. Anno papám is rakott Dianás cukrot, meg konyakmeggyet a Mikulás csomagunkba, de nem rossz indulatból, egyszerűen nem tudta, hogy mi micsoda, és a látása is rossz volt már. Egyszer megkóstoltuk, aztán soha többet, mert nem ízlett nekünk, a későbbiekben meg ha újra találtunk ilyesmit, mi magunk szedtük ki a csomagból, és adtuk oda anyukáméknak, nem volt szükség szülői közbelépésnek.
2017. dec. 16. 21:45
 17/19 anonim ***** válasza:
96%

Én is rögtön arra gondoltam, mire fel ez a kérdéskiírás egy ilyen piszlicsáré dologban de azért válaszoltam.

De örülök hogy mások is így gondolják és nem én vagyok túl laza anyuka..

1.

2017. dec. 16. 21:47
 18/19 anonim ***** válasza:
81%

Itt hisztizel, ahekyett, hogy kivennéd és adnál helyette egy szem másikat. Isten mentsen ilyen rokontól, mint te vagy. Igen, tuti még akarta ölni szegény gyereket. Ezer százalék. Nem is értem, miért nem látja ezt itt mindenki...

Hisztis liba.

2017. dec. 17. 06:56
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Az én lányom is kapott alkoholos édességet a csomagjába rokonoktól (azt hiszem a Stühmernek vannak ilyen kocka alakú kis édességei), egyikben rum, másikban barackpálinka van az összetevők szerint. Én is csak véletlenül szúrtam ki, azért ellenőriztem le a többit is.

Eszembe nem jutott emiatt problémázni, teljesen biztos vagyok benne, hogy nem vette észre az ajándékozó, hogy ezekben a csokikban van alkohol is. 3 mp volt kivenni őket a csomagból, a kicsi is megértette, hogy ezeket nem eheti meg.

(Nálunk inkább pozitív kimenetele volt a dolognak: a férjem nagy örömmel fogyasztotta el őket :P )

2017. dec. 17. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!