Sehol egy rokon, nem rossz igy felnoni egy gyereknek?
Figyelt kérdés
Idos szulok gyereke vagyok, nalunk mar nincs semmi rokon, csalad, aki lenne azok vagy messze laknak ( ertsd mas orszag , vagy 20 -30 eve megszakadt a kapcsolat.
Apai reszrol ugyanez.
Van valaki igy ?
2017. jún. 21. 13:11
1/4 anonim válasza:
A párom olyam családba született, ahol kevesen vannak (2. vh hatására...). Szülei mindketten egykék, ő is az. Néhány távolabbi rokonuk van vidéken, itthon a szülein kívül csak egy nagyapja.
Nekem sok unokatestvérem van, viszont mind külföldön, ugyanott, ahogy az összes nagynéni/nagybácsi is. Van 5 kisebb testvérem, ők is az apámmal együtt. Mi is oda szeretnénk költözni pár éven belül, így nem lenne "egyedül" a baba (februárra várjuk). Bár szerintem az se rossz ha "egyedül" van, majd esetleg lesz testvére és máris nem lesz :)
2/4 anonim válasza:
Nagy családban is lehet jó vagy rossz, kis családban is. Nem ezen múlik - nem a mennyiségen, hanem a minőségen. Bizonyára vannak barátaitok, programjaitok, nem fogtok unatkozni gyerekkel sem.
3/4 anonim válasza:
Páromnak nincs családja egyáltalán, nekem is csak a szüleim vannak, a többi rokonnal nem tartjuk a kapcsolatot (nem véletlenül). Barátaink vannak viszont, és remélem lesznek is, lesz majd gyerektársasága is. Szerintem ez sokkal jobb így, mint az idióta rokonok elviselése, csak azért mert rokon...
4/4 anonim válasza:
Minket a tesómmal mind a 4 nagyszülőnk imádott, rengeteget voltunk náluk, foglalkoztak velünk. Sajnos úgy alakult, hogy az én gyerekeimnek a 3 élő nagyszülője nem tesz ki egy "normálisat". A tesóm viszont szereti őket, foglalkozik velük. Sokáig bámtott/bánt, ők nem tudják mit veszítenek, én tudom ezért fáj. De nem tehetek elleme semmit. Magamból hozom ki a maximumot nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!