Mit tudnék vele csinálni? /Bocsi, szerintem egy kicsit hosszúra fog sikerülni, meg lehet, hogy kicsit bonyolultra is/
Szóval. Van anyumnak egy unokatesója, aki legyen most csak simán Cs. Neki van ugye a felesége, aki legyen B. Lényeg, hogy nekik van 3gyerekük, plusz B-nek az előző házasságából még 2gyerek, akiket Cs-vel nevelnek. Én összejöttem a legidősebb sráccal(ugye vele nincs rokoni kapcsolatom), de erről a rokonok nem tudnak. B folyamatosan rosszat mond rólam, mert szerinte, "simán megd*gattam volna magamat" Cs-vel(igeeen, anyám unokatesójával). Persze én nem akarnék semmit tőle, bár tény, hogy Cs mondott nekem olyat, hogy ha nem lennénk rokonok, stb., de akkor nem volt ott senki, szóval nem hallotta ezt rajtam kívül senki, én pedig megmondtam neki, hogy a rokonom, és nem akarnék tőle semmit.
Na most.. A barátommal már megbeszéltük, hogy le fog költözni hozzánk, mert ő se bírja már az anyjáékkal. Viszont megbeszéltük, hogy még várunk pár hónapot a költözéssel, hogy az ottani dolgait eltudja intézni, viszont a hétvégén lejön. Meg ugye mielőtt leköltözne nem ártana itt is valami melót szerezni.. Félek, hogy ha B-ék megtudják, hogy hozzám jön 7végén, kiverik a hisztit, és azt mondják, hogy akkor már vissza se menjen.. Ha meg így, ekkora vitával fognak elválni, akkor ugye rosszban leszek az anyósjelöltemékkel.. Nem tudom hogyan tudnék jó pontot szerezni nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!