Van olyan, amit nagyon szeretnél, de a gyerekek mellett már nincs rá időd?
Én olyan rég nem kaptam időt hogy sokszor már gondolkodnom is kell minek tudnék egyáltalán örülni ami csak rolam szol. Szerettem a hobbyjaimat, de szerintem az nem tenne már boldoggá, ha pl havi egyszer nekiülhetnék lelkiismeretfurdalás nélkul bármelyiknek is
Mostanában a nagy álmom csak annyi, hogy modszeresen, megfontoltan keszulhessek a karácsonyra. Azaz pl nem a munka es ovi közti 20 percben vasarolni, nem a lopott pillanatokban szétnézni jatekok közt, nem utolso pillanatra hagyni a menüt sem.
Hogy ne lotas futas kozben keszuljek csaladtag szulinapjara is.es ne éjszaka kelljen félhullán pl hivatalos leveleket fogalmazni, tulorazni, forditani, vagy barmit is megszervezni, mint pl a karacsonyt.
Én nem az vagyok aki pl leugrik a sarki boltba es a fejebol akkor kipattano ötletbol is megcsinàl 20 perc alatt egy lagziba illő menüt is es azutan is friss es üde es nyakába veszi a vàrost fütyörészve ajandekokat keresni.
Utolso vagyok, csak a sztori kedveert:
Valami oknál fogva hamarabb végeztunk a munkahelyen, de a kicsi bolcsiben epp alvasidoben volt ezert nem mentem érte, a nagyobb suliban stb, szoval hirtelen kaptam 2-3 orát. Gondoltam addig nem vasarolok, mosogatok, hanem ez lesz csak az én 2-3 orám. Hát akkor mi is legyen a hajmosásnak sincs nagy ünnepi filingje, közben eltelt 1 ora hossz..de hogyan nem tudom..es inkabb leültem es hallgattam a csendet, nyugalmat, es hirtelen a masik ora is elrepult, keszültem a gyerekért menni.
Na igen, a varrás nekem is.
4,5 éves a fiam, és ritkán kerül elő a varrógép. Csak amikor már nagyon-nagyon muszáj...
Nekem ez tök fura, egy gyerek mellett én megtanultam kötni, horgolni és varrni. 2,5 éves a lányom, este, fektetés után szoktam ezekkel foglalkozni, illetve varrni akkor, amikor a férjem itthon van, ő foglalkozik ilyenkor a lányunkkal. Heti egyszer járok fél napot tanfolyamra (hétvége), akkor is apával van. Mondjuk az igaz, hogy a lányom olyan 8 hónapos korában vettem varrógépet, és a közelmúltig ritkán került elő, mert félt tőle, de ez mostanra elmúlt.
Home office-ban dolgozom is egészen baba kora óta, inkább azt élem meg szívásnak, mert rengeteg szabadidőmet elveszi, ha az nem lenne, akkor én nagyon tudnék kreatívodni az otthon töltött idő alatt. Így viszont ugrik a délutáni alvás, ugrik a heti egy, munkahelyen töltött nap, ugranak a délutánok, amikor apa otthon van. Meg néha az este is, sokszor vagyok fent éjfélig, hogy még egy kicsit tudjak hobbizni, mert én ettől tudok feltöltődni, ha csak az van, hogy eldőlök, ha kész a meló, akkor nagyon fásult tudok lenni.
Aludni szeretnék.
Zumbázni szeretnék.
Kettesben tölteni időt a párommal.
Egyedül lenni pár órát.
Alvás és több felnőtt program. :) - De ez majd úgyis rendeződik, ahogy nőnek. Még kicsik.
Tanulás. - Mellettük halasztom, mert kikészülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!