22 évnél fiatalabb anyukák, kismamák, hogyan élitek/éltétek meg a terhességet?
Jó ez hidd el, a gyerek nem lesz koravén:D Mert sok 30+osnál a gyereknek hamar fel kell nőnie.Nem általánosítok,akinek nem inge ne vegye magára, de tény,hogy kevesebbett játszanak a gyerekkel és nem úgy ahogy ő szeretné:)
Te még fiatal felnőtt vagy, még bulizni is tudsz vele menni:DPersze nem kell csak úgy mondtam:)Ne izgulj,bár ha ne élted ki magad akkor igen:D
Szia!
Én 19 évesen szültem, maga a terhesség életem egyik legszebb időszaka volt, jó dolog terhesnek lenni! :-)
Viszont (és csak magamról beszélek) elég nehéz volt még szinte gyerekként gyereket nevelni.
Nagyon sok türelem kell hozzá és kitartás. Most így 10 évvel később már a második babámat várom, és azt mondom az akkori tapasztalatlanságom remélem most jobb szülővé tett. De ez is kell a jó gyerekneveléshez, jó és rossz tapasztalatok.Viszont ne izgulj, ha türelmes anyuka leszel, minden nagyon könnyen fog menni! Sok sikert a picihez, én péntekre várom elvileg!
Én 20 leszek júl. 29-én, apuka 28. Nem tervezett baba, de már örülünk neki nagyon :)
A terhességemmel eddig semmi gond nem volt, azt leszámítva, hogy sokallom azt az eddig felszedett 5 kg+ és a kinézetemet, ami eddig sem volt a legvéknyabb :D
Nekünk aug. vége - szept. elején születik a kisfiunk.
Én is fiatalnak érzem magamat az anyasághoz, de így alakult és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog megbírkózni mindennel :)
Boldog babavárást!
25+6 hetes kismama
Kedves utolsó, minden elismerésem a tiéd! :)
Én anno 20 évesen szültem, és a mai napig is élvezem a fiatal anya szerep minden előnyét, ahogy a gyerekem is.
Ez változó. Van aki a 30. hét után kezd el vizesedni, illetve hátfájdalommal küzködni, van aki hamarabb. A szerencsésebbek meg semmikor.:)
Boldog babavárást!
Első vagyok, nekem úgy igazán kb. a 35. hét körül kezdtek dagadni a lábaim, de nagyon durván. A doki próbált mindent, hogy lemenjen, de a végén a legjobb meggyőződése ellenére muszáj volt vízhajtót adnia. Ezek mellett korlátozta a napi folyadék fogyasztásomat fél literre, én meg pechemre mondtam neki, hogy ezt nem fogom kibírni, mert állandóan szomjas vagyok. Erre rögtön oda-vissza húszezerszer megvizsgáltak, hogy biztos cukros vagyok (amúgy nem voltam), szóval ez nálam elég rejtélyes volt végülis.
Én az első három hónapban amúgy fogytam 3 kilót, aztán a kezdeti súlyomhoz képest csak 4 kilót szedtem fel a hatodik hónapig, de aztán... 60 kiló voltam, amikor terhes lettem, szülni 85 kilósan mentem. El lehet képzelni, hogy micsoda csíkokat szereztem :S Ennek már két és fél éve, de még mindig nagyon csúnya a hasam, szóval aki teheti, tanuljon a példámból, mert sajnos nekem is mondta pl. anyukám, hogy kicsit próbáljak vigyázni a súlyomra, de nem érdekelt, aztán jól meg is szivattam magam :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!