Toxoplazma Terhesen?
Figyelt kérdés
27 hetes kismami vagyok,18 hetesen kiderült,hogy még nem estem át a fertőzésen,pedig több éve vannak cicáink. Ezután védőnőm mondta,hogy Simizni lehet de aztán mossák kezet,és ne erintkezzek a székletükkel. Hétfőn megyek meg csináltatom újra most megint be vagyok parázva! Remélem ez idő alatt nem kaptam el. Teljesen ki készültem most megint,mert két hónapja volt a szűrés
És simogattam a cicákat de mindig kezet mostam.
Minden hülyeségre gondolok..... Szerintetek mennyi az esélye hogy nem kaptam el ez idő alatt?
2017. dec. 9. 20:21
1/5 anonim válasza:
Előbb fogod a nem rendesen megmosott zöldség/gyümölcs vagy a félig kész kaja kóstolgatása által elkapni, mint a macskáidtól.
2/5 anonim válasza:
Pontosan, egy nem alaposan megmosott zöldségtôl, gyümölcstôl is el lehet kapni. Ami persze nem azt jelenti, h ne moss kezet, ha macskáztál. Én sem estem még át rajta, úgy csináltam végig a terhességet. Figyelj a higiéniára és nem lesz gond!
4/5 anonim válasza:
Ah, dehogy kapod el, gyerekkorom óta vannak kinti macskáim, sok kölyök is született, velük aludtam, stb. és nem kaptam el, 36 évesen lettem terhes, mondjuk az eszembe se jutott, hogy, éppen akkor kapjam el ha eddig nem. Van egy tök jó youtube videó erről, írd be hogy toxoplazma.
5/5 anonim válasza:
A saját macskádtól nem fogod elkapni, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!