Terhesen segítség a család részéről, szülés után "cserbenhagyás", másnál ilyen?
Mikor terhes voltam sokan a családból ajánlkoztak, hogy segítenek, ha valamiben szükségem van valamire. Én mondtam, hogy egyelőr emég bírom és egész jól bírtam a végéig (van már egy 3 évesem is).
Most, hogy megvan a baba, mindenki eltűnt, le vagyunk ejtve, meg se kérdezik, hogy segíthetnek-e.
Nem másokra alapozva vállaltam a gyermekeim, de mégis rosszul esik, hogy mióta tényleg már kettőért felelek, a figyelmességet már nem kapom meg.
Volt más is így? Csalódottságot érzek.
Még egyszer sem kértem segítséget, viszont amikor ajánlkoztam megköszöntem és azt mondtam, hogy ha úgy lesz mindenképp élek vele majd biztosan.
Terhesen folyton ajánlkoztak, mióta megvan a baba egyszer sem. Nekem ez olyan fura.
szerintem is úgy vannak, ha kell, szólsz.
Én is mondtam minden bnőmnek, hogy szívesen segítek majd, ha úgy van. Nem fogom minden héten megkérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!