Szerintetek jogosan voltam dühös?
Figyelt kérdés
Próbálom a lényeget de ígyis hosszú lesz.19L vagyok és a suliba a legjobb barátnőm Niki.3éve az anyukája rákban meghalt.Azóta folyamatosan támogatom gyógyítgatom a depressziójából tényleg mindent megteszek érte.Nem rég kiderült hogy az én anyukám is rákos.Niki nem volt azon a héten a suliba lógott egy önző ügy miatt(...)nem is írt stb...Nagyon nagyon rosszul esett tőle hogy pont ő nem volt ott aki a legjobban tudott volna segíteni és akinek én segítettem a legtöbbet.Később megtudta én meg lenyeltem a dühöm.A héten fogyóztam meg is jött betegeskedtem kicsit így egyik nap mikor véletlen eltalálta a szememet egy labda és mindenki kb.odajött kivéve Nikit aki szórakozott egy fiúval és csak kéőbb kérdezte meg mi van velem nagyon felkaptam a vizet(amit ő már látott és ideges lett)és mikor ketten maradtunk az öltözőben leordítottam a fejét de nem a labdással kapcsolatba hanem ráöntöttem a sérelmeimet felhoztam anyumat is mennyire rosszuk esett mire ő visszaripakodott hogy ő erről nem tudott és látta hogy baj van de remélte elmondom és nem tehet róla.Mondtam hogy mennyire nem lehet rá számítani és hogy persze hogy magányos mivel nem tudja kezelni a kapcsolatait.Soha nem vesztünk még ennyire.Kirohant és már csak annyit mondtam neki hogy amíg bocsánatot nem kér ne szóljon hozzám.Később egy barátnőm mondta hogy tanácsot kért tőle hogy mit kezdjen velem ő sose látott így mire barátnőm elmondta megint hogy mitől bántódtam meg mire ő elkáromkodta magát és sírt is elvileg.Mindenki jól tudja hogy neki a bocsánat szó nem szerepel a szótárába elég kemény és büszke de nagyon érzelmes is.Hazamentem és hosszú levél várt rám ahol lényegében elismételte azt amit ott mondott és hogy ettől függetlenül számíthatok rá de neki és nekem is ez sok volt so pár napig biztos nem beszélünk.Leírtam hogy közrejátszottak ezek az egézsségügyi problémák és hogy talán kicsit eltúlóztam de nagyon megbántott és hogy tudja mit kell tennie.Nos 3 nap eltelt és semmi.Jogos volt ez a vita?Ő tényleg meghökkent hiszen kábé a semmiből borítottam rá mindent mivel gyűjtögető típus vagyok sajnos...Nem tudom hogy mi legyen és nagyon hiányzik.De biztos nem fogok megint én kezdeményezni.Szerintetek?2013. jan. 19. 21:27
1/3 anonim válasza:
Igen, jogosan voltál/vagy dühös...DE! egy ilyen barátot akkor sem szabad veszni hagyni. Egy pár nap mosolyszünet lehet, hogy most jót fog tenni. Utána pedig megbeszélhetitek rendesen!
2/3 vörös98 válasza:
Fúúúúú... hát figyelj. Ha fontos a barátnőd, akk kezdeményez, mert te írtad, hogy büszke, plusz kitudja, hogy mire gondolhat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket és hogy volt türelmetek végigolvasni! :D Vörös98 hogy érted azt hogy ki tudja mire gondol?És igen fontos barátnőm...De sok kapcsolata(beleértve az apjával való kapcsolatát is akitől már el is költözött) emiatt ment tönkre emiatt akarom megtanítani ezt a szót neki meg amúgyis...
2013. jan. 19. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!