Nekem kellett volna megkérdeznem?
Figyelt kérdés
Vigyáztam 2 kisgyerekre az utcából nemrég. Sokat találkozunk velük játszón, meg néha átjárunk egymáshoz, nekem is van egy 3 évesem. Az anyukájuknak el kellett menni orvoshoz, vigyáztam a gyerekekre (5 és 3 éves) bő 1 óráig tartott. Én nem nagyon tudtam mivel készüljek, hoztam a boltból almalevet, kekszet meg mandulát, mert tudom, hogy azt szeretik. Azt tudom róluk, hogy elég egészségtudatosak, mi "normál" étkezésűek vagyunk, tehát igyekszünk figyelni, de azért becsúszik ez-az. Szóval átjöttek, kérdeztem, mit innának: vizet, teát vagy almalevet, utóbbit választották. 1 óra alatt ketten megitták majdnem az 1 literes dobozt, lányomnak is töltöttem, de ő csak pár kortyot ivott, jobban szereti a vizet. A kekszet is nagyon ették. Mikor megjött anyukájuk, mondtam, hogy valószínűleg kell majd pisilniük, mert elég sokat ittak. Erre mondta, hogy ilyen vackokat mindig nagyon isszák ha hozzájutnak, náluk nincs ilyen, csak víz és gyógynövényes tea. Láttam, hogy nem tetszett neki, hogy almalével itattam őket. Nem kellett volna ezt előre elmondania, hogy miket ihatnak? Vagy nekem kell legközelebb anyukánál rákérdeznem, ha bárki nálam hagyja a gyereket? Én úgy gondolom, hogy ezt anyukának kellene mondania, de lehet tévedek, ezért kérdezem.2017. dec. 9. 00:27
11/11 anonim válasza:
Elég bunkó volt tőle, nem hogy örülne hogy valaki vigyázott a gyerekeire és készült valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!