Mi a véleményed arról hogy ha valaki nevelőszülő, és azt főállásban fogja tenni, nem ki fog lépni az eddigi munkahelyerol?
Nagyon sok múlik azon, hogy hogy foglalkozol a gyerekekkel. Rajtuk látszik, hogy valaki csak otthon van, vagy főállásban gyereket nevel.
Az oviról és iskoláról annyit, hogy reggel 8, mire elviszed és hazaérsz. Délben indulhatsz értük vissza. A kettő között van 4 órád bevásárolni, csekkeket feladni, mosni, takarítani, összepakolni és természetesen főzni. A gyerekek pedig igénylik a többiek társaságát.
Nem úgy kell elképzelni, hogy amíg a gyerek nincs otthon, addig a htb körmöt lakkoz. Nem azért mennek oviba, mert útban vannak otthon.
Figyelj! Ne érdekeljen kívülállók véleménye!!! Hatalmas tisztelet a nevelőszülőknek, azoknak akik szívvel lélekkel teszik! Én is gondolkoznék rajta, ha nagyobb házban laknánk! Én most a 3 sajátommal vagyok itthon, egyelőre eszembe sincs visszamenni dolgozni. Férjem kamionos, el lehet képzelni, mi dolgom van nekem itthon. Mégis kapok időnként hideget rendesen, főleg olyanoktól akik napi 12 órát melóznak. Én is csináltam 12 évig. Mi megbeszéltük, itthon maradok, amíg tehetjük. A kicsi speciális gyerek, szóval vele van dolog és munka bőven, hogy jól tudjon szocializálódni. ebben legfőképpen csak mi, a csalédja tudjuk segíteni! A középső diszlexiás, a nagy pedig versenyszerűen sportol. Ha én most visszamennék dolgozni, nem tudnám hordani edzésre, se reggel, se este. A középsővel nem tudnék annyit foglalkozni, hogy a suli menjen neki, mint most, a kicsi pedig egész napos "munka" csúnya szóval. Nekem itthon még kertem állataim vannak és háztartást vezetek. Heti egyszer tudok leülni a gép elé, ez általában szerda délelőtt, az az én utalós, hírolvasós egy óra hosszám.
Erősen gondolkozok anevelőszülőségen, a szakszolgálatnál rengeteteg másabb gyereket látok, imádom őket, és a szakemberek szerint is jól teszem a dolgom. Persze én sokszor sz@ranayának érzem magam, de sztem ezzel sokunk így van, aki a maximumra törekszik.
Elég sok rosszalló tekintetet , beszólást kapok, a jajdejóneked-től kezdve a "nemtudnékotthonülni"-ig. De aki ismer szinte mind azt mondja, nem bírná azt erővel, amit én. Mert ők tudják , hogy nem a hátsómat vakargatom. Ezért nem szabad a kívülállókkal foglalkozni. Olyan véleményt formálnak, amilyet akarnak a tények ismerete nélkül! Mondjuk értelmes ember nem mások életével foglalkozik, már csak ezért is kerülni kell a vélemények érdeklését. Tedd amit a szíved diktál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!