Jódtól (illetve jodid) elszíneződhet a tejfog? A vitaminjában van, és szürkésbarna lett a foga, egyre jobban, amióta szedi. Hagyjuk abba? Visszafehéredik majd?
Figyelt kérdés
2008. okt. 24. 14:28
1/2 anonim válasza:
Igen, a jódtól bizony sárgulhatnak a fogak. De nem kell aggódoni, én 10 évig szedtem jódpótlásra tablettát, miután abbahagytam kifehéredtek. Természetesen rendszeres fogmosás mellett. Keress olyan fogkrémet ami kimondottan "fehérítős". Általában szódabikarbonát tartalmaznak és dohányosoknak ajánlják. Szerintem emiatt nem kell abbahagyni a vitamin szedést, de ha aggódtok, kérdezd meg a háziorvost.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Azóta már kipróbáltuk nála az én fehérítős fogkrémemet a szürke fogain (csak ott, mert amúgy gyerekfogkrémet használ, 3 éves), és bevált, jön le a szürkeség. Nagyon örülünk neki. :)
2008. dec. 3. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!