Mennyi idos korig bujik ki az osszes tejfog altalaban?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 14:33
2/10 anonim válasza:
A legtöbb ilyen fogzással kapcsolatos oldal azt írja, hogy az utolsó, ötös fogak kibújása 3 éves kor körülre tehető. Ettől persze vannak jócskán eltérések.
3/10 anonim válasza:
36 hónapos korig általában, de ez nem mérvadó. Van akinek már hónapokkal korábban kint van az összes, ez a gyerekek nagyobb részére utal, van akinek csak később. De ha sokkal később (4-5 hónap múlva), akkor nem árt megnézetni fogorvossal.
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, hat, mi mar varunk eleg regota es meg van boven aminek ki kell bujnia, nem sieti el.
2011. ápr. 1. 14:37
5/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok. 36 hónapos kor a "hivatalos", orvosok által behatárolt időszak. De ahogy írtam és még más is írta, ez gyerekenként változik. Az én kisfiam most volt 2 és fél éves márciusban, kb. 2 hete bújt ki az utolsó rágófoga, és van olyan ismerősünk, akinek a kislánya szintén ugyanennyi idős, neki már fél éve meg van az összes.
6/10 anonim válasza:
LÁnyom 2,5 éves, és még hiányzik neki 4 foga. pedig már 5 hósan, tehát időben kijött az első kettő.
7/10 anonim válasza:
szia,
Kisfiam első foga 7 hósan jött ki, az utolsó négy szinte egy időben (ez eltartott majd két hónapig) 26 hónapos korára.
8/10 anonim válasza:
Szia!
A lányom 15 hós és már cssk sz utolsó 4 hiányzik! Szóval ez is nagyon nagyon gyerekfüggő, de a hivatalos 36 hónapos korig!
9/10 anonim válasza:
25 hós a lányom, még 4 hiányzik neki.
10/10 anonim válasza:
28 hós a lányom és még csak 16 foga van.
(igaz, hogy az elsők is 13 hósan bújtak ki neki...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!