Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik az idegesítőbb?

Melyik az idegesítőbb?

Figyelt kérdés

Amikor várakozni kell valahol és

1. A gyerek szaladgál fel és alá

2. Egy anyuka énekelget melletted a gyerekének (már vagy 10x ugyanazt).

Ma jöttem rá, hogy engem a 2. Sokkal inkább idegesített, mint a szaladgáló gyerekek.

2017. nov. 29. 13:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy idegesít nem biztos, hogy utálom őket. 2 kicsi gyerekem van, szóval köszönöm a jókívánságokat.
2017. nov. 29. 15:04
 12/18 A kérdező kommentje:
Inkább hallgatnám a gyerek zsivajt, mint az anyukája vinnyogó éneklését.
2017. nov. 29. 15:06
 13/18 anonim ***** válasza:
29%
2. Rendesen rosszul vagyok. Ráadásul a szomszédomba pont egy ilyen anyuka van, aki állandóan énekel a gyereknek, nyáron mikor kint lennénk a kertbe akkor is őt kell hallgatni.
2017. nov. 29. 15:44
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
13, ez már nagyon gáz. A saját kertjében énekel, de te ebbe is belekötsz...
2017. nov. 29. 15:55
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Engem minden idegesít, amit hangosan csinálnak, legyenek azok akár gyerekek akár felnőttek.

Ha emellé még ismétlődik és sokáig is tart akkor pláne szétvet az ideg.

Futkározás is csak azért zavar mert trappolva történik. Maga az össze-vissza rohangálás nem különösebben érint meg.

Vonaton például egyszer egy anyuka ült mellettem 3 gyerkőccel és egész úton normális hangerővel mesélt nekik Anna, Peti, Gergőt és még engem is szórakoztatott. A gyerkőcök néha elkalandoztak, de nem rendetlenkedtek és nagyon tetszett hogy anyuka készült a dologra és bónusz hogy nem mobilt adott a kezükbe hanem aktívan tudta lefoglalni őket.

2017. nov. 29. 16:12
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
A gyerekek szaladgálása nem zavar, hisz gyerekek, inkább legyenek elevenek mint betegek :)) a kettes se minden esetben zavar, ha pl jó hangja van az anyukának. De ha zavar is, csak a gyermekét próbálja nyugtatni, ezért nem fogom lecseszni. Beteszem a fülest a fülembe és kész.
2017. nov. 29. 19:14
 17/18 A kérdező kommentje:
#14 szerintem meg az a gáz amit te csinálsz. Nem mondta, hogy rászól emiatt. Csak idegesíti.
2017. nov. 29. 20:06
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Ebben az országban mindenkit minden idegesít!Rohadt fàrasztó lehet îgy élni.
2017. nov. 30. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!