Melyik az idegesítőbb?
Amikor várakozni kell valahol és
1. A gyerek szaladgál fel és alá
2. Egy anyuka énekelget melletted a gyerekének (már vagy 10x ugyanazt).
Ma jöttem rá, hogy engem a 2. Sokkal inkább idegesített, mint a szaladgáló gyerekek.
A második. Legutóbb majdnem lekarmoltam az arcom az orvosnál ahogy az anyuka a 3 év körüli gyerekét "nyalta-falta". Így kicsi angyalom, úgy drága szívem és közben triviális dolgokat magyarázott neki teljes hangerővel.
Nekem is 3 évesem van és nem nyilvános helyen nevelem és tanítom. Szórakoztatni pedig úgy szoktam, hogy mást ne zavarjon.
Kedves 7. válaszoló.
Tudod nem mindenki szereti a gyerekeket. Én sem. A sajátomért rajongok, de az idegen gyerektől a hátamon feláll a szőr, idegesítőek. Ez neked miért fáj? Miért vagyunk mi ezért rosszabbak mint ti, csak mert nekünk más gyereke idegesítő?
6-os vagyok.
Egyrészt, mert ki nem szarja le, hogy szeretitek-e a gyerekeket vagy sem. A tieteket se szereti más mísz pofa.
Másrészt, mert ennek hangot adtok és idejöttök fröcsögni, és nem érzitek, hogy nagyon gáz gyerekeken gyűlölködni ok nélkül
Sikerült nullára pontozni, aki szerint gáz gyerekeken utálkozni :D taps, taps :D
EQ tesztet mikor töltöttetek utoljára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!